مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: «روغنهای گیاهی تصفیه نشده که در مراکز روغنگیری در سطح شهرها تولید و عرضه میشود دارای تاریخ مصرف کوتاه مدت و حاوی مواد مضر و تهدیدکننده سلامت است.»
به گزارش سپید، حسن براتیزاده با اشاره به اینکه تهیه روغنهای گیاهی در حضور مشتری نشان از سلامت آن نیست، اظهار کرد: «تهیه روغن از کنجد، هسته انگور، زیتون و ... بدون طی کردن مراحل قانونی، دریافت مجوز و پروانه تولید در حال افزایش است که باعث ایجاد معضلات بهداشتی در جامعه میشود.» وی تصریح کرد: «این مراکز صرفاً مجهز به یک دستگاه پرس جهت استخراج روغن هستند و روغن خروجی بدون عملیات تصفیه به مصرفکنندگان عرضه میشود.» مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان افزود: «این روغنها حاوی مقادیر زیادی مواد مضر مانند رطوبت، ذرات، باقی مانده دانه، صمغ، فلزات سنگین و ... است که بیماریزا خواهند بود.» براتیزاده یادآور شد: «باید روغنهای گیاهی تصفیه شده و استاندارد با اسید چرب اشباع کمتر، اسید چرب ترانس صفر و ایزومتر ترانس پایینتر و به صفر نزدیکتر را خریداری و مصرف کنند.»
مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: «روغنهای گیاهی تصفیه نشده که در مراکز روغنگیری در سطح شهرها تولید و عرضه میشود دارای تاریخ مصرف کوتاه مدت و حاوی مواد مضر و تهدیدکننده سلامت است.»
به گزارش سپید، حسن براتیزاده با اشاره به اینکه تهیه روغنهای گیاهی در حضور مشتری نشان از سلامت آن نیست، اظهار کرد: «تهیه روغن از کنجد، هسته انگور، زیتون و ... بدون طی کردن مراحل قانونی، دریافت مجوز و پروانه تولید در حال افزایش است که باعث ایجاد معضلات بهداشتی در جامعه میشود.» وی تصریح کرد: «این مراکز صرفاً مجهز به یک دستگاه پرس جهت استخراج روغن هستند و روغن خروجی بدون عملیات تصفیه به مصرفکنندگان عرضه میشود.» مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی خراسان افزود: «این روغنها حاوی مقادیر زیادی مواد مضر مانند رطوبت، ذرات، باقی مانده دانه، صمغ، فلزات سنگین و ... است که بیماریزا خواهند بود.» براتیزاده یادآور شد: «باید روغنهای گیاهی تصفیه شده و استاندارد با اسید چرب اشباع کمتر، اسید چرب ترانس صفر و ایزومتر ترانس پایینتر و به صفر نزدیکتر را خریداری و مصرف کنند.»