رئیس اتحادیه اغذیهفروشان در ارتباط با بحثهایی که مبنی بر واحدهای خیابان سیتیر و بهداشت آنها مطرح میشود، گفت: «ما بازرسان اتحادیه را نیز به واحدهای فعال در این بخش فرستادهایم و تاکید ما بر آن است که در این خیابان غذا در فضایی غیربهداشتی سرو میشود.»
اسدالله احمدیشهریور افزود: «در این واحدها با بهداشت و سلامت مردم بازی میشود و ما نیز در این خصوص نامهای به اتاق اصناف نوشته و پیگیر این موضوع هستیم، چراکه این واحدها پروانه کسب نداشته و وضعیت بهداشتی آنها نیز از نظر ما مورد تایید نیست.»
وی در ادامه صحبتهای خود در پاسخ به این سوال که در واحدهای دارای پروانه و مجاز تا چه اندازه بحث سلامت رعایت شده و چگونه بر استاندارد بودن فرآوردههای گوشتی مانند سوسیس و کالباس نظارت میشود، اظهار داشت: «اگرچه در ارتباط با سوسیس و کالباس ممکن است گاه در مواردی در برخی شهرستانها کارخانههایی به تولید محصول غیربهداشتی بپردازند، اما در شهر تهران نظارتهای کافی وجود دارد و چنین اتفاقاتی رخ نمیدهد از سوی دیگر کارخانههای مختلفی هستند که با برندهای مطرح به فعالیت پرداخته و از نظر بهداشتی قابل اعتماد هستند.»
رئیس اتحادیه اغذیهفروشان ادامه داد: اکنون از سوی وزارت بهداشت و مهندسان ناظر نظارتهای خوبی روی فعالیت این کارخانهها صورت میگیرد و در بسیاری موارد آنچه درخصوص مشکلات سوسیس و کالباس مطرح میشود، نوعی تبلیغات نادرست محسوب میشود.»
احمدیشهریور در پایان با تاکید بر اینکه از سوی وزارت بهداشت نمونههای مورد استفاده در اغذیهفروشان در مقاطع مختلف مورد آزمایش قرار میگیرد، گفت: «ما نمیتوانیم به واحدهای خود بگوییم که از کدام برند سوسیس و کالباس تهیه کنند، اما همانطور که اشاره شد بارها تاکید شده که هیچ واحدی اجازه استفاده از محصولات غیراستاندارد را ندارد و تمام واحدها موظفاند که سوسیس و کالباس خود را از برندهای استاندارد و کارخانههای معتبر تهیه کنند.»
ایسنا