رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه افراد غیرمسئول و ناآگاه مطالبی درباره آبلیموهای موجود در بازار مطرح میکنند، اظهار داشت: «این افراد با این توجیه که آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شدهاند و آبلیمو نیستند موجب تشویش اذهان میشوند، اما به پشتوانه نظارتهای جدی معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو، نباید آنها را جدی تلقی کرد.» نسترن محمدی در توضیح شرایط آبلیموی طبیعی گفت: «وقتی آبلیمو با افزودنیها ترکیب میشود دیگر نمیتوان به آن عنوان آبلیموی صددرصد طبیعی اطلاق کرد.» محمدی افزود: «اینکه عبارت صددرصد طبیعی برای آبلیموی خالص و غیربازسازی شده بهکار میرود و عنوان طبیعی برای محصولاتی که مواد افزودنی سنتتیک به آنها اضافه نشده باشد کاربرد دارد و معمولا قیمت محصولات صددرصد طبیعی گرانتر است.» وی ادامه داد: «گرچه یکی از معضلات امروز ارگانهای نظارتی در سراسر دنیا تقلب در فرآوردههای غذایی با پیشرفت علم و بهرهمندی در تولید جدید چالشی نیز از سوی متقلبان برای این حوزه بهوجود میآیند یعنی برخی به طمع کسب سود بیشتر از «هنر سیاه» خود در راه کاهش قیمت تولید با تقلب است و البته که شناسایی این تقلبها خیلی هم سهل نیست.» محمدی اظهار داشت: «اما با همه این تفاسیر نظارت سازمان بر تولیدکنندگان مستمر است و دستگاههای نظارتی اهتمام خود را در مبارزه متخلفان و متقلبانی قرار میدهند که به اشکال مختلف میخواهند از نظارتها فرار کنند.»
رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشا گیاهی سازمان غذا و دارو با بیان اینکه گرچه در برخی موارد هم افراد غیرمسئول و ناآگاه مطالبی مطرح میکنند، اظهار داشت: «با این توجیه که آبلیموهای موجود در بازار از مواد شیمیایی ساخته شدهاند و آبلیمو نیستند موجب تشویش اذهان میشوند، اما به پشتوانه نظارتهای جدی معاونتهای غذا و داروی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور به عنوان مجریان سیاستهای کلان سازمان غذا و دارو، نباید آنها را جدی تلقی کرد.»
سازمان غذا و دارو