باشگاه خبرنگاران جوان: میوههای نگهداری شده در سردخانهها به دلیل از دست دادن آنتیاکسیدان احتمال ابتلا به انواع بیماریها را در افراد را دوچندان میکنند. فرشته شهیدیفر، متخصص تغذیه با اشاره به عوارض میوههای سردخانهای اظهار داشت: «میوههای نگهداری شده در سردخانهها بهویژه مرکبات که برای فصل بهار در انبارها نگهداری میشود در طولانی مدت خاصیتشان را از دست میدهند.»
وی افزود: «هنگامی که پرتقال در سردخانه نگهداری میشود، ویتامین C موجود در این میوه از بین میرود و این مسئله باعث خارج شدن خاصیت آنتیاکسیدان آن میشود.» شهیدیفر عنوان کرد: «میوههای سردخانهای هیچ خاصیتی ندارد و فقط رنگ و لعاب داشته که در بسیاری از موارد این میوهها باعث بروز بیماریهای مختلفی میشود.» این متخصص تغذیه تاکید کرد: «محیط سردخانه سبب میشود تا آنتیاکسیدان موجود در میوه و بهخصوص مرکبات خارج شود و این عمل زمینه ایجاد رادیکالهای آزاد را در میوه سردخانهای فراهم میکند. رادیکال آزاد موجود در میوه سبب بروز سرطانهای مختلفی شده و افراد مصرف کننده را با مشکلات جدی رو به رو میکند.» وی یادآور شد: «برای حفظ سلامتی بدن، باید تا حد ممکن از خوردن میوههای سردخانهای پرهیز کنیم.»