رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از افزایش قیمت این نوع گوشت در بازار خبر داد و گفت: «قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مشتری که پیشازاین بین ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان بوده، به ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است.»
علیاصغر ملکی از افزایش قیمت گوشت گوسفندی پس از عید قربان در بازار خبر داد و اظهار داشت: «قیمت این نوع گوشت بین ۱۰۰۰ تا 2000 تومان افزایشیافته است.»
به گفته وی، قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مشتری که پیشازاین بین ۲۸ تا ۲۹ هزار تومان بوده، پس از عید قربان به ۲۹ تا ۳۰ هزار تومان رسیده است.
ملکی افزود: «قیمت هر کیلوگرم شقه بدون دنبه عرضه به مغازهدار که پیشازاین بین ۲۵ تا ۲۶ هزار تومان بوده، در حال حاضر به ۲۵ هزار و ۵۰۰ تومان تا ۲۶ هزار و ۵۰۰ تومان رسیده است.»
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی با اشاره به اینکه قبلاً نیز پیشبینی شده بود که در ماه مهر با توجه به فرارسیدن، ایامی مانند عید قربان با کاهش عرضه دام مواجه خواهیم بود، گفت: «هماکنون در آستانه ایام محرم هستیم و در این ایام نیز نذوراتی که مردم دارند و ذبحی که انجام میشود، به کاهش عرضه دام دامن میزند.»
ملکی با اشاره به آغاز فصل سرما، اضافه کرد: «هرچه به فصل زمستان نزدیکتر میشویم، مصرف پروتئین هم بالاتر میرود. از سوی دیگر نیز با نزدیک شدن به انتهای سال، عرضه دام کمتر میشود.»
وی ادامه داد: «این موضوع ممکن است در قیمت گوشت قرمز تاثیرگذار باشد و به همین دلیل مسئولان باید به فکر باشند تا دچار کمبود عرضه نشویم.»