یک گروه از آشپزان بینالمللی طرح جدیدی در المپیک ریو اجرا کردهاند.یک این گروه برای مقابله با مشکل فقر و گرسنگی در ریودوژانیرو طرح جدیدی را اجرا میکنند. این عده از آشپزها غذاهای مازاد دهکده المپیک را جمع آوری می کنند و پس از پخت و پز مجدد، بین فقرا پخش میکنند.این در حالی است که برگزاری
 سی و یکمین دوره رقابتهای المپیک در ریو با انتقادات گستردهای در برزیل مواجه شده است.
 انتقادها نسبت به آن مطرح شده که گفته می شود هزینه های برگزاری المپیک باید برای رفع مشکل فقر در برزیل خرج شوند.طرح را دو سر آشپز ایتالیایی (ماسیمو بوتارا) و برزیلی (داوید هرتز) راه انداخته اند و روزانه ۵ هزار پرس غذا در اختیار فقرا قرار می دهند.