سپید: معاون بهداشتی وزارت بهداشت گفت: «در ایام ماه محرم، کنترل و نظارتهای بهداشتی در قالب طرح تشدید نظارت در مراکز توزیع نذورات آغاز میشود.» علی اکبر سیاری گفت: «عدم رعایت موازین بهداشتی در توزیع نذورات در ایام ماه محرم از سوی برخی از تکایا و هیاتها و مساجد منجر به بروز بیماریهای مرتبط با غذا به ویژه افزایش بیماریهای عفونی رودهای خواهد شد.» معاون بهداشت بر ضرورت پخت و پز در مکانهایی با شرایط بهداشتی مناسب تاکید کرد و افزود: «لازم است کلیه افراد درگیر در توزیع آب، چای و غذا کارت بهداشت معتبر داشته باشند.» سیاری تاکید کرد: «مواد خام مصرفی باید سالم و بهداشتی باشد و از مواد غذایی بسته بندی شده که مورد تایید وزارت بهداشت است استفاده شود.» گفتنی است براساس اعلام معاونت بهداشتی وزارتبهداشت «دستورالعمل ماه محرم» به معاونتهای بهداشت دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور ابلاغ شده است.