«بر اساس آخرین یافتههای پژوهشی حدود ۳۰ درصد جمعیت کشور به بیماری کبد چرب غیر الکلی مبتلا هستند که این آمار نگران کننده است.»
آزیتا حکمت دوست در آستانه برپایی «نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه ایران» با اعلام این خبر گفت: «این در حالی است که ۱۰ سال پیش، آمارمبتلایان به بیماری کبد چرب در کشور، زیر ۱۰ درصد بوده است.» وی افزود: «تاخیر در درمان بیماری کبد چرب، نخست سبب اختلال در عملکرد کبد و بالا رفتن آنزیمهای کبدی شده، سپس رفته رفته سیروز و بدخیمیهای کبدی را به همراه دارد.» حکمت دوست خاطر نشان کرد: «به دلیل اهمیت این موضوع میزگردی به این موضوع اختصاص یافته تا متخصصان تغذیه به همراه پزشکان متخصص گوارش و کبد در زمینه بررسی عوامل شیوع، درمان و پیشگیری از این بیماری به بحث و تبادل نظر بپردازند.» وی اظهار داشت: «با وجود هشدار متخصصان تغذیه مبنی بر کاهش میزان مصرف غذاهای چرب و شیرین، متاسفانه شاهدیم نه تنها فست فودیها که
شیرینی فروشیها هم شلوغ است. این درحالیاست که شیرینی فروشیها به جای شکر بیشتر از شربت ذرت که دارای نوعی قند است که فرد را در معرض خطر ابتلا به سندروم متابولیک و بیماری کبد چرب قرار میدهد، استفاده میکنند.»