این کتاب شامل دستورات غذایی برای تغذیه صحیح و ارتباط آن با درمان انواع بیماریها و مشکلات گوارشی و چاقی است و خواننده را جهت خوردن مواد غذایی مختلف و مغذی بهمنظور حفظ سلامتی و داشتن وزن مناسب راهنمایی میکند. کنترل تغذیه عاملی مهم در پایین آوردن کلسترول بالای خون محسوب میشود که یکی از علتهای ابتلا به بیماریهای غیرواگیر است. بنابراین سعی در استفاده کنترل شده از انواع گوشتهای کمچرب و همچنین از روشهای پخت مانند آبپز یا کبابی که در کتاب به آن اشاره شده میتواند کمک کند تا چربی اضافه شده به غذا کمتر شود. یافتن تمامی اطلاعات ضروری برای درمان یا برطرف کردن نیازهای تغذیهای بیمارانی که شرایط وخیمی دارند و یا ایجاد یک برنامه غذایی جدید همیشه مشکل آفرین بوده است. این موارد در کتاب رژیم و تغذیه در مراقبتهای ویژه پوشش داده شده است.