مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با اشاره به اینکه مصرف روغن، نمک، قند و شکر در ایران بسیار بالا است، گفت: «الگوی تغذیه درایران مناسب نیست و حدود 88 درصد مردم تغذیه نامناسب دارند.» زهرا عبداللهی در همایش علمی دانشجویان علوم تغذیه واحد علوم و تحقیقات با بیان اینکه امروزه اهمیت تغذیه بیش از پیش در اولویت فرایند کنترل و ارتقاء سلامت جامعه قرار گرفته است، گفت: «براساس آخرین آمار، بالغ بر 52 درصد مرگومیرها در جهان، ناشی از بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه نظیر بیماریهای قلبی و عروقی، سرطان، دیابت و ... است.» عبداللهی بااشاره به اینکه براساس آمار بهداشت جهانی، 35 میلیون از 58 میلیون مرگ در جهان ناشی از بیماریهای غیرواگیر است، افزود: «در ایران به جرات میتوان گفت مهمترین علت مرگ بیش از 70درصد مردم ناشی از بیماریهای غیرواگیر مرتبط با تغذیه است.»