مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت از تدوین طرح الگوی مطلوب تغذیه برای دانشگاههای علوم پزشکی خبر داد و گفت: «دانشگاهها به سمت تنوع غذایی و چند منویی شدن شام و ناهار دانشجویی میروند.»
جلال نژادجواد افزود: «الگوی مطلوب برای تغذیه دانشجویان علوم پزشکی طراحی شد و این الگو بهصورت همسان برای تمام دانشگاهها اجرایی میشود.»
وی افزود: «یکی از مهمترین اتفاقات برای الگوی مطلوب این است که میزان کالری موردنیاز دانشجویان تعیینشده و بر اساس آن دانشگاهها با استفاده از متدهای علمی، غذاهای خود را طبخ میکنند.» نژادجواد تاکید کرد: «صنعتیسازی سلف و غذاخوریها نیز به دانشگاهها ابلاغ میشود تا بهاینترتیب هم پخت غذا کیفیتر شود وهم بتوان به شیوه بهتری از مواد اولیه استفاده کرد.» وی درباره تغییرات قیمت غذا در دانشگاههای علوم پزشکی گفت: «قیمت غذا را سال گذشته اعلام کردیم که این قیمت همان ۹۵۰ تومان است و تغییری نمیکند.» مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت درباره تنوع غذایی دانشگاههای علوم پزشکی برای تغذیه دانشجویان گفت: «در حال حاضر یکچهارم دانشگاهها با چند منو کار میکنند و تا آخر سال ۹۵ همه دانشگاههای علوم پزشکی دو منو برای شام خواهند داشت.»
او اضافه کرد: «تنوع غذایی و چند منویی شدن غذا سود بیشتری دارد و راحتتر میتوان برای الگوی مطلوب و کالری و تغذیه مناسب دانشجویان برنامهریزی کرد.» مدیرکل دانشجویی وزارت بهداشت اضافه کرد: «اگر بتوانیم کالری را رعایت کنیم میتوانیم در منوهای چندگانه هم رژیمهای غذایی ایجاد کنیم. ضمن اینکه تجربه دانشگاهها نشان داده است تنوع غذایی مناسبتر است و دانشگاهها از آن استقبال کردهاند.» وی درباره صبحانه اظهار داشت: «بیشتر دانشگاههای علوم پزشکی در حال حاضر صبحانه ارائه میدهند و تعداد دانشگاههایی که صبحانه میدهند بهتدریج در حال افزایش است. در این میان برخی از دانشگاهها چند منویی بودن صبحانه را نیز اجرایی میکنند.»