روشهای زیادی برای پختن گوشت در دمای بالا وجود دارد، با این حال تحقیقات جدید حاکی از آن هستند که گوشت کبابیشده یا سرخ شده احتمال سرطان کلیه را افزایش میدهد. سازمان جهانی بهداشت ماه گذشته اعلام کرده بود که گوشتهای فرآوری شده، امکان احتمال ابتلا به سرطان روده بزرگ را افزایش میدهد. برهمین اساس استفاده از گوشتهای قرمز نیز احتمال به سرطان را افزایش میدهد. اما این مطالعه به طور ویژه بر سرطان کلیه متمرکز شده است؛ سرطانی که در آمریکا در حال افزایش است.
سرپرست این تحقیق، زیفنگ وو، استاد دانشکده اپیدمیولوژی از مرکز سرطان اندرسون دانشگاه تگزاس میگوید: «این مطالعه و سایر مطالعاتی از این دست بر روش پختن گوشت و میزان آن با احتمال ابتلا به سرطان کلیه، تاکید دارند.» او میافزاید: «این مطالعهها، توصیههای رایج جامعه سرطان آمریکا درباره نخوردن یا محدود کردن خوردن گوشتهای قرمز و فرآوری شده و محدود کردن زمان پختن گوشت در دمای بالا را تایید میکند.» سوزان گاپسور، قائم مقام مرکز اپیدمیولوژی انجمن سرطان میگوید: «زمانی که گوشتها در دمای بالا پخته میشوند برخی عناصر و مواد شیمیایی سرطانزا را از خود آزاد میکنند که شماری از آنها با ابتلا به سرطان کلیه در ارتباط هستند.» گاپسور میگوید: «این مطالعه نشاندهنده آن است که سرنخهای موجود از ارتباط گوشت پختهشده در دمای بالا و میزان ابتلا به سرطان کلیه به ویژه در میان افرادی با جهشهای ژنتیکی خاص سخن میگویند.» این مطالعه تنها ارتباط میان مصرف گوشت پخته شده در دمای بالا و خطر ابتلا به سرطان کلیه را بررسی کرده است و نه رابطه مصرف گوشت قرمز و ابتلا به سرطان را به طور کلی.