سپید: نتایج تحقیقی که در مجله Clinica- Sleep Medicine منتشر شد، نشان میدهد خوردن غذاهای دارای فیبر پایین و چربی اشباع شده بالا ممکن است منجر به کاهش مدت خواب موج آهسته (slow-wave sleep) یا خواب عمیق شود، مرحلهای از خواب که انرژی روحی و جسمی ما را بازیابی میکند. همچنین، مصرف غذاهای قندی با افزایش اختلال در روند خواب ارتباط دارند. نتیجه یک مطالعه جدید هم تایید کرده که اختلال در خواب با افزایش خطر سکته مغزی در سالمندان ارتباط دارد . سال گذشته هم یک تحقیق، ارتباط خواب کمکیفیت را با افزایش خطر سکته قلبی و مغزی ثابت کرد. این تحقیق واقعیتی را نشان میدهد که براساس آن، رژیم غذایی و خواب با شیوههای زندگی سالم مرتبط هستند. برای داشتن سلامتی مطلوب، انتخاب شیوه های درست زندگی همچون پیروی از یک رژیم غذایی مغذی و ورزش منظم اهمیت به سزایی در ترویج خواب سالم دارد.