صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
تنها راه تحقق عدالت در سلامت، ادامه مسیر ادغام و شبکه بهداشت است

به گزارش سپیدآنلاین، علیرضا مرندی با اشاره به مخالفت‌هایی که در زمان تصویب طرح ادغام در مجلس وجود داشت، افزود: برخی مخالف جدا شدن دانشگاه‌ها از وزارت علوم بودند و اکنون نیز تعدادی با این طرح مخالف‌اند، اما این ادغام دستاوردهای فراوانی به همراه داشت و به الگویی جهانی تبدیل شد.

مرندی خاطرنشان کرد: به دنبال اجرای این طرح، حدود ۳۰ درصد از دانشگاه‌های آمریکا نیز اقدام به ادغام مشابهی کردند. ما میزبان یک تور بازدید از مدیران بلندپایه و رؤسای کشورهای مختلف بودیم؛ آن‌ها از نزدیک ادغام و شبکه بهداشت ایران را مشاهده کردند و به‌شدت تحت تأثیر قرار گرفتند. برخی از آنان پس از بازگشت، اعلام کردند که اقدام ایران، «الگوی قرن بیستم» است. متأسفانه گاهی در داخل کشور، قدر این دستاوردها دانسته نمی‌شود.

رئیس فرهنگستان علوم پزشکی ادامه داد: اکنون نیز با توجه به شرایط اقتصادی کشور، راهی جز ادامه همین مسیر نداریم. آن زمان با حمایت‌های سیاسی مناسبی، طرح ادغام اجرایی شد. امروز نیز رئیس‌جمهور، شخصاً پیگیر مسائل حوزه سلامت است و رهبر انقلاب نیز بارها بر اولویت شبکه بهداشت تأکید کرده‌اند.

مرندی با بیان اینکه تنها مسیر تحقق عدالت در سلامت، ادامه طرح ادغام و شبکه بهداشت است، تصریح کرد: پس از اجرای ادغام، استان‌های محروم پوشش بهتری یافتند و سطح سلامت در کشور ارتقا پیدا کرد. همچنین رشته‌های تخصصی و فوق‌تخصصی توسعه یافتند. در آن زمان حتی با کمبود پزشک عمومی مواجه بودیم و شرایط کشور بسیار دشوار بود.وبدا