به گزارش سپیدآنلاین، سعید کاظمی با تأکید بر ضرورت استفاده از سامانههای نگهداشت تجهیزات و ملزومات پزشکی اظهار داشت: سامانههای مرتبط با خدمات ثالث، خدمات پس از فروش و کنترل کیفی که بهطور کامل تکمیل شدهاند، میتوانند ابزار مؤثری در ارتقای شفافیت و تسهیل فرآیندهای اجرایی باشند. ایجاد روال نظرسنجی مراکز درمانی در سامانه کنترل کیفی نیز از برنامههای آتی برای ارتقای کیفیت خدمات است.
وی افزود: در سال ۱۴۰۲، تعداد ۳۶۸ مجوز خدمات ثالث و ۱۱۳۹ مجوز خدمات پس از فروش صادر شد که نشاندهنده عملکرد قابلتوجه در این حوزه بود.
وی با اشاره به کاهش چشمگیر تعداد مجوزهای صادرشده در سال ۱۴۰۳ گفت: در نیمه اول سال جاری، تعداد ۸۷ مجوز خدمات ثالث صادر شده که نسبت به سال گذشته کاهش نشان میدهد، اما از ابتدای نیمه دوم سال تاکنون تنها ۲۳ مجوز صادر شده است. همچنین، تعداد مجوزهای خدمات پس از فروش صادره در سال جاری به ۱۴۵۹ مورد افزایش یافته است.
بنابر اعلام سازمان غذا و دارو، کاظمی تاکید کرد: کاهش محسوس صدور مجوزها ممکن است ناشی از عواملی مانند تغییر در سیاستها، کاهش تقاضا یا موانع اجرایی باشد. شناسایی این عوامل و رفع مشکلات موجود برای بهبود عملکرد در نیمه دوم سال جاری ضروری است.