صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
رایزنی برای ارائه خدمات روانشناختی به حادثه‌دیدگان انفجار بندرشهید رجایی و خانواده‌هایشان

به گزارش سپیدآنلاین، علی فتحی آشتیانی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن تسلیت به خانواده‌های جانباختگان حادثه انفجار در بندرعباس و آرزوی سلامتی عاجل برای بازماندگان این حادثه اظهار کرد: طبیعتاً حادثه عظیمی مثل حادثه بندر شهید رجایی، تبعات روانشناختی بسیار زیادی هم به لحاظ فردی و هم خانوادگی و هم اجتماعی برای حادثه‌دیدگان و مردم به همراه دارد.

وی افزود: اولین مسئله برای آسیب‌دیدگان، درمان آسیب جسمانی ناشی از این انفجار و دوم آسیب‌های روانشناختی ناشی از آن است. در کنار این مسایل، افراد و خانواده‌های درگیر در این حادثه ناگوار، با مشکلات روانشناختی در زندگی درگیر می‌شوند.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور از جمله اختلالاتی که معمولا حادثه‌دیدگان آن را تجربه می‌کنند را «اختلال استرس پس از سانحه» عنوان کرد و گفت: به دنبال حادثه انفجار در بندرعباس، احتمالاً تعدادی مبتلا به این اختلال خواهند شد که لازم است به موقع تحت درمان قرار بگیرند. در همین راستا رایزنی‌هایی با اعضای شورای سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در استان هرمزگان خواهیم داشت تا نسبت به حل مسائل روانشناختی حادثه‌دیدگان و خانواده‌های آنان گام‌های اساسی بردارند. علاوه بر این لازم است با وزارت بهداشت نیز صحبت‌هایی در این زمینه صورت گیرد.