به گزارش سپیدآنلاین، علیرضا رئیسی در مراسم اعطای گواهی بین المللی شهر سالم مراغه اظهار داشت: تمام برنامه های توسعه در شهر سالم بر پایه هماهنگی بین بخشی و مشارکت جامعه استوار است و فرماندار و شهردار مسئول کاهش اثرات سوء مولفه های موثر بر سلامت هستند.
وی با تاکید بر فرهنگ و آموزش در ایجاد شهرهای سالم، اظهار داشت: نظام شبکه و برنامه داوطلبان سلامت محله ساختار مناسبی برای اجرای برنامه شهر سالم است و باید سازماندهی شود.
رئیسی تصریح کرد: در ایران جمعیت هزار نفری دارای یک خانه بهداشت بوده و این زیر ساختار منحصر بفرد بوده و می تواند بستر مناسبی برای انجام کارهای خوب در جهت ارتقای نظام سلامت باشد.
معاون بهداشت وزارت بهداشت افزود: اگر کار را به مردم بسپاریم و از آنها حمایت کنیم بسیاری از کارهای استانها و شهرها به خوبی پیش می رود و امیدواریم شهر سالم در کشور گسترش یابد و نمونه های موفق در شهرهای سهند و مراغه امکان الگو برداری را میسر می سازد.
به گفته رییسی، حدود ۳۱ شهر کاندید شهر سالم در کشور هستند و اکنون ارتقای خوبی در نظام سلامت رخ داده و تجارت دهه های ۶۹ و ۷۹ در ایران موفقیت برنامه را در شبکه بهداشت و درمان نشان می دهد.
وی خاطرنشان کرد: ما به دنبال ایجاد یک شبکه شهر سالم در کشور هستیم تا آنها بتوانند به تبادل تجارب خود بپردازند و شهرهای متقاضی نیز باید ۸۰ معیار را پیاده سازی کنند تا مورد ارزیابی اولیه قرار بگیرند.وبدا