hacklink al hd film izle php shell indir siber güvenlik android rat duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort hacklink güvenilir forex şirketleri dizi film izle samoyedتحميل الإباحيةsweet bonanzamarmaris escortHacklink satışıizmir escortwww.esigarabuhar.com/kahve falı baktırkristalize su yalıtımıısı yalıtımıstukadoorümraniye araç kiralamabursa avukat تشکیک در مورد تاثیر واکسن‌های کرونا ظلم به بشریت است » سپید آنلاین
مختاری، عضو کمیته علمی کشوری کرونا:
تشکیک در مورد تاثیر واکسن‌های کرونا ظلم به بشریت است
14 مرداد 1401 ساعت: 12:5



عضو کمیته علمی کشوری کرونا گفت: «تاثیر واکسن‌های موجود در کاهش ابتلا به فرم شدید بیماری، بستری در بخش‌های عادی، مراقبت‌های ویژه و مرگ و میر ناشی از کرونا ثابت شده، بنابراین تشکیک در مورد تاثیرگذاری واکسن کرونا، ظلم به بشریت است.»
به گزارش سپید، مجید مختاری در گفت‌وگو با وبدا، با بیان اینکه در مطالعات مختلف با مطالعات بسیار پیچیده ریاضی نشان داده شده که اگر واکسن کرونا نبود، مرگ و میر بیماران کرونا بسیار زیاد بود، افزود: «در یک مطالعه اخیرا مشخص شد که اگر جمعیت دنیا بر اساس توصیه‌های سازمان جهانی بهداشت در زمان غلبه واریانت دلتا، ۴۰ درصد واکسینه شده بودند، می‌توانست از مرگ و میر ۲۰ میلیون نفر جلوگیری کند.»

وی ادامه داد: «اومیکرون مرگ و میر بالایی نسبت به سویه دلتا ندارد اما ابتلا به اومیکرون بسیار بیشتر و حتی ۵ تا ۶ برابر دلتا است که این قدرت سرایت اومیکرون و هجوم بیماران در سراسر دنیا به مراکز درمانی، فشار زیادی را به سیستم درمانی کشورها وارد می‌کند. در حال حاضر مرگ و میرها نیز نه بخاطر رفتار ویروس بلکه بخاطر سایر بیماری‌ها و ابتلا به کووید۱۹ در افرادی که مستعد هستند و در بیمارستان‌ها بستری می‌شوند و در این مراکز به کووید۱۹ مبتلا می‌شوند، مقداری افزایش یافته است.»

عضو کمیته علمی کشوری کرونا تاکید کرد: «مطالعات اولیه در شروع پاندمی کرونا نشان داد که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی از جمله استفاده از ماسک، رعایت فاصله فیزیکی، شست‌وشوی دست‌ها، تهویه مناسب در اماکن مسقف و پرهیز از ترددهای غیرضروری می‌تواند تاثیر بسیار زیادی در پیشگیری از ابتلا، بستری و مرگ و میر داشته باشد.»

مختاری یادآور شد: «متاسفانه گویا دنیا رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی را فراموش کرده در حالیکه برگشتن به رعایت این شیوه نامه، می‌تواند در کنترل کرونا در هر موجی از بیماری، موثر باشد.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو