hacklink al hd film izle duşakabin fiyatları hack forum fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle tüp bebek merkezi crypter erotik film izle erotik film izle Free Porn Videos کرونا بر سلامت روان شهروندان تاثیر گذاشته است » سپید آنلاین
استاندار تهران:
کرونا بر سلامت روان شهروندان تاثیر گذاشته است
11 اسفند 1399 ساعت: 14:12



استاندار تهران گفت: «کرونا بر سلامت روان شهروندان تاثیر گذاشته است، بنابراین رسیدگی به آثار اجتماعی ناشی از شرایط کرونا به ویژه موضوع سلامت روان اعضای جامعه ضروری است.»
به گزارش سپید به نقل از وبدا، انوشیروان محسنی بندپی در جلسه شورای پژوهشی تامین اجتماعی با اشاره به لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی گفت: «موثرترین و اثربخش‌ترین اقدام در مقابله با کرونا آگاهی دادن به مردم در زمینه استفاده از ماسک، رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی و تشدید نظارت بر محدودیت‌ها می‌باشد.»

وی با اشاره به اهمیت پژوهش در امور مختلف افزود: «شورای پژوهشی تامین اجتماعی نگاه جدیدی به مسائل حوزه اجتماعی دارد و باید این مسئله در سطح کلان مورد توجه قرار بگیرد تا خلاهای موجود در زمینه داده‌های اطلاعاتی تکمیل شود، داده‌های لازم برای اتخاذ تصمیم مناسب اهمیت فزاینده‌ای دارد به خصوص در استان تهران که با شرایط پیچیده‌ای مواجه هستیم و استان تهران سرریز آسیب‌های اجتماعی کشور در موضوع معتادین متجاهر، کودکان کار، اتباع و غیره می‌باشد.»

استاندار تهران در پایان با اشاره به کمبود امکانات و سرانه‌های مختلف در استان گفت: «سرانه دانش آموزی در هر کلاس ۳۴ نفر در استان تهران می‌باشد و سرانه تخت بیمارستانی در تهران ۱.۶ و در شهرستان‌ها شش دهم درصد به ازای هر هزار نفر می باشد که این مسائل نیاز به رسیدگی جدی دارد، کرونا بر سلامت روان شهروندان تاثیر گذاشته است، بنابراین رسیدگی به آثار اجتماعی ناشی از شرایط کرونا به ویژه موضوع سلامت روان اعضای جامعه ضروری است.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو