مراقبت‌های تغذیه‌ای کودکان و نوجوانان در روزهای کرونایی
7 خرداد 1399 ساعت: 13:3



مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره مراقبت‌های تغذیه‌ای کودکان و نوجوانان در روز‌های کرونایی توضیحاتی را ارائه داد.
به گزارش سپید آنلاین، مریم زارعی با اشاره به مراقبت‌های تغذیه‌ای کودکان و نوجوانان در دوران شیوع بیماری کرونا  اظهار کرد: «در زمان شیوع بیماری کرونا کودکان و نوجوانان باید سه وعده غذای اصلی کم حجم و دو تا سه میان وعده برای بهبود اشتها مصرف کنند.»

 ادامه داد: «توصیه می‌شود دانش آموزان در وعده صبحانه از مواد غذایی مانند تخم مرغ آب‌پز، شیر کم چرب، عدسی، فرنی، شیربرنج یا حلیم استفاده کنند. همچنین مصرف مقادیر زیاد مایعاتی همچون آب، آب میوه طبیعی و آب سبزیجات تازه، چای کم‌رنگ و آب گوشت یا آب مرغ به منظور دفع سموم و جلوگیری از کم آبی بدن برای کودکان و نوجوانان مفید است.»

مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در گفت وگو با باشگاه خبرنگاران جوان تاکید کرد: «کودکان باید برای تقویت سیستم ایمنی بدن میوه و سبزیجات تازه را به صورت روزانه مصرف کنند.»

زارعی با اشاره به اینکه کودکان باید از منابع غذایی ویتامین A مانند خم مرغ، گوشت، ماهی، جگر، موز و مرکبات استفاده کنند، ادامه داد: «مصرف سبزیجات زرد و نارنجی همچون کدو حلوایی، شلغم، هویج، فلفل دلمه ای زرد و نارنجی  باعث تقویت سیستم ایمنی در بدن  کودکان و نوجوانان خواهد شد.»

وی بیان کرد: «مصرف منابع غذایی ویتامین C مانند مرکبات و سبزیجات سبز رنگ، آب نارنج یا آب لیمو ترش تازه همراه با غذا و سالاد  سبب افزایش اشتها شده و سیستم ایمنی بدن کودکان را تقویت خواهد کرد.»

زارعی تاکید کرد: «در دوران شیوع بیماری کرونا بهتر است دانش آموزان  منابع غذایی سلنیوم مانند تخم مرغ، مغزها، ماهی، میگو، قارچ، موز و برنج قهوه‌ای را به مقدار کافی مصرف کنند زیرا  مصرف سلنیوم باعث کاهش استرس اکسیداتیو، کاهش التهاب و تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شود.»
دیدگاه کاربران
نام :    ایمیل : 

عکس خوانده نمی‌شود کد امنیتی :      

ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد

طراحی و اجرا توسط: هیاهو