hacklink al duşakabin fiyatları fethiye escort bayan escort - vip elit escort dizi film izle erotik film izle duşakabin hack forum casibom marsbahis marsbahisgirtr marsbahis matadorbet casibom سپید آنلاین » حذف اسید چرب ترانس، کاهش نمک و شکر موجود در مواد غذایی
صفحه نخست چاپ
سپید آنلاین
حذف اسید چرب ترانس، کاهش نمک و شکر موجود در مواد غذایی

به گزارش سپیدآنلاین، رسول دیناروند در همایش ملی نشان ایمنی و سلامت افزود: «ما بر استاندارد بودن تولید نمک و سلامت این فراورده نظارت داریم که نمکی بدون آلودگی و سالم تولید شود اما نظارت دوم ما بر نحوه مصرف نمک و میزان استفاده از آن در فراورده های تولیدی مختلف است.»
رئیس سازمان غذا و دارو با تاکیدبر پیشگیری از بیماری‌های غیرواگیردار گفت: «طی آن کاهش 30 درصدی مصرف نمک در دستور کار این سازمان قرار دارد که امیدواریم بتوانیم این کاهش را تا 50درصد نیز در فراورده‌های سلامت محور شاهد باشیم.»
دیناروند درباره برخی دیگر از اولویت‌های این سازمان گفت: «در همین رابطه کاهش میزان شکر مصرفی در نوشابه‌های گازدار نیز در دستور کار است، تاکنون استاندارد مصرف شکر در این محصولات 11 درصد بوده است که امسال تا 9 درصد کاهش خواهد داشت.»
وی با اشاره به اهداف سند کنترل بیماری‌های واگیر گفت: «یکی دیگر از برنامه‌های وزارت بهداشت برای کنترل بیماری‌های غیر واگیر مبارزه با افزایش وزن و چاقی است که این مهم جز با اصلاح سبک زندگی و تغذیه محقق نخواهد شد.»
رئیس سازمان غذا و دارو همچنین حذف کامل اسید چرب ترانس از روغن‌های خوراکی نیز از دیگر برنامه‌های سال 95 برشمرد و گفت: «چراکه این اسیدها هیچ فایده‌ای نداشته و برعکس برای سلامت بسیار مضر بوده و تاکنون نیز به غلط در روغن‌های خوراکی استفاده شده است.»
دیناروند با اشاره به حذف روغن پالم از فراورده‌های لبنی گفت: «روغن پالم به دلیل ارزان بودن در تولید لبنیات استفاده می‌شد که سال گذشته به طور کامل از صنعت لبنی کشور خداحافظی کرد، ما به دنبال کاهش قیمت لبنیات چرب نیستیم و حتی اعتقاد داریم که باید محصولات پرچربی گران‌تر شود تا مردم به سمت کالاهای کم چرب و سالم بروند.»