سلامت
نظام سلامت
جامعه پزشکی
دارو و تجهیزات پزشکی
تازههای پزشکی
سلامت و سبک زندگی
اخبار
تالار مشاهیر
ارتباط با ما
Toolbar
Grid
Search
نام کاربری
رمز عبور
ورود به سایت
عضویت
فریب داروهای رشد قد را نخورید
Details
یک فوق تخصص غدد کودکان با بیان اینکه ژنتیک حرف اول را در زمینه رشد قدی میزند، گفت: «مردم نباید فریب تبلیغات داروهای رشد قد را بخورند.»
کرونا و دغدغههایی برای سلامت مردان
Details
شاید برای بسیاری مردان سخت باشد که قبول کنند ویروسی غیر قابل مشاهده آنها را از پا در آورد. نشان دادن ضعف با استفاده از ماسک و دستکش یا شست و شوی مرتب دستها برای بعضی سخت است.
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت:
هر خانه، یک پایگاه سلامت سبک زندگی افراد را تغییر میدهد
Details
مدیرکل دفتر مدیریت بیماریهای غیرواگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی معتقد است که طرح «هر خانه، یک پایگاه سلامت» علاوه بر افزایش سطح آگاهی و سواد سلامت جامعه، میتواند تغییر معناداری در سبک زندگی افراد هم ایجاد کند.
وزارت بهداشت هشدار داد
گرما و آغاز فعالیت کنهها
Details
تب کریمه کنگو از جمله بیماریهای مشترک بین انسان و حیوان است که در فصول گرم سال و با شروع فعالیت کنهها، بروز و شیوع بیشتری پیدا میکند و هر سال تعدادی را مبتلا و متاسفانه تعدادی هم به دلیل این بیماری جان میبازند.
گزارشی از ابهام در سلامت لبنیات سنتی
اوضاع همچنان شیرتو شیراست
Details
فروش لبنیات سنتی، حرفهای که چند سالی است مورد توجه قرار گرفته و کسبوکار پردرآمد برخی افراد شده است. شاید دلایل متعددی برای این اتفاق بتوان پیدا کرد، اما برخی دلایل در این سالها عمده علت گرایش مردم به مصرف این نوع لبنیات بوده است. مهمترین دلیل رونق این نوع کسبوکار در کشور به چند سال قبل و ماجرای افزودن روغن پالم به محصولات لبنی باز میگردد که منجر به ترس مصرفکننده از مصرف لبنیات صنعتی شد. این موضوع تا حدی پیش رفت که در سال ۹۵ حواشی مربوط به مصرف پالم در فرآوردههای لبنی منجر به کاهش مصرف شیر و لبنیات و ورشکستگی ۳۰ درصد از دامداریهای کشور شد. ازاینرو بیاعتمادی مردم به محصولات لبنی صنعتی در سالهای ۹۴ و ۹۵ به اوج خود رسید و مردم به سمت لبنیات سنتی روی آوردند و در این بین افرادی موفق به ایجاد این نوع کسبوکار شدند.
پرخوری عصبی در زنان دو برابر مردان است
Details
پرخوری عصبی (بولیمیا) در زنان دو برابر مردان است و از مشکلات و مسائل روانی مانند اعتماد به نفس پایین، اضطراب و افسردگی نشات میگیرد.
حدود ۳۰ درصد افراد جامعه کبد چرب دارند
Details
حدود ۳۰ درصد افراد جامعه مبتلا به کبد چرب هستند در حالی که این بیماری قابل پیشگیری است و با اصلاح سبک زندگی، تغذیه مناسب و فعالیت بدنی میتوان تا حدود زیادی از ابتلا به آن جلوگیری کرد.
چاقی و خطر کرونا
Details
یک متخصص تغذیه و استاد دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: «افرادی که چاق هستند باید در دوران شیوع کرونا رژیم غذایی خود را تغییر داده و در خانه فعالیت فیزیکی خود را افزایش دهند.»
پایش و غربالگری سلامت عشایر در روزهای کرونایی (ویدئو)
Details
هشدار به بانوان باردار
مصرف سیگار باعث مرگ جنین میشود
Details
رییس مرکز تحقیقات پیشگیری و کنترل دخانیات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با هشدار به بانوان بارداری که سیگار مصرف میکنند، گفت: «مصرف دخانیات در دوران حاملگی عوارضی چون مردهزایی، سقط خود به خود، مرگ جنین، مرگ در دوران نوزادی و مرگ ناگهانی نوزاد میشود.»
رئیس انجمن گوارش و کبد استان فارس :
۳۰ درصد جامعه کبد چرب دارند
Details
رئیس انجمن گوارش و کبد استان فارس گفت: «بسیاری از عملکردهای فیزیولوژی بدن توسط میکروبیوتاها کنترل میشود و علاوه بر دستگاه گوارش، میتوانند بر عملکرد مغز و سیستم عصبی مرکزی تاثیر بگذارند.»
با وسواسهای فکری در دوران کرونا چه کنیم؟
Details
یک متخصص روانشناسی بالینی و عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: «وسواسهای عملی، وسواسهای فکری ما را تقویت میکنند و زمانی که وسواس فکری تقویت شود ناخودآگاه اضطراب فرد نیز افزایش پیدا میکند.»
مراقبتهای تغذیهای کودکان و نوجوانان در روزهای کرونایی
Details
مدیر برنامه تغذیه در نوجوانان دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت درباره مراقبتهای تغذیهای کودکان و نوجوانان در روزهای کرونایی توضیحاتی را ارائه داد.
یک متخصص بیماریهای اعصاب و روان مطرح کرد
افزایش اختلالات اضطرابی در دوران کرونا
Details
یک متخصص بیماریهای اعصاب و روان گفت: «حدود یکسوم بیماریها ریشه در اضطراب دارند و وقتی یک عامل استرسزا مانند کرونا وارد میشود، شیوع و شدت اختلالات اضطرابی افزایش مییابد.»
هشت نکته برای محافظت از کودکان در برابر کرونا
Details
ممکن است ذهنتان از انبوه مطالب منتشر شده درباره بیماری ویروس کرونای 2019 دچار سردرگمی شده و در این میان ایجاد اضطراب در کودکان نیز قابل درک است. کودکان ممکن است در فهم آنچه در فضای آنلاین یا تلویزیون دیده و یا از دیگر افراد میشنوند، دچار مشکل شده و در نتیجه در برابر احساساتی مانند نگرانی، استرس و غم آسیبپذیر شوند.بنابر اعلام یونیسف با رعایت هشت نکته در یک گفتوگوی باز و حمایتی با کودکان میتوانید به آنها کمک کنید تا این مسئله را درک کرده و خود را با آن تطبیق دهند.
صفحه قبل - صفحه بعد
طراحی و اجرا توسط:
هیاهو
web stats
آمار