خواهان گسترش روابط با فدراسیون جهانی آموزش پزشکی هستیم
به گزارش سپیدآنلاین، ابوالفضل باقریفرد در نشست هماندیشی اعتباربخشی آموزش پزشکی که صبح امروز شنبه، ۲۳ اردیبهشت در وزارت بهداشت برگزار شد، خاطرنشان کرد: اعتباربخشی آموزش پزشکی در حوزه برنامههای درسی از سال ۲۰۱۹ از سوی فدراسیون آموزش پزشکی به ایران واگذار شده است و به مدت ۱۰ سال اعتبار دارد. این اعتبار تا سال ۲۰۲۹ اعتبار دارد.
وی با بیان اینکه وزیر بهداشت به مدت ۲ دوره به عنوان معاون آموزشی خدمت کرده است، گفت: به همین دلیل، وی نسبت به تمام امور آموزش و آموزش پزشکی عمومی آشنایی دارد.
معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه ۲۵۰ هزار دانشجو در رشتههای علومپزشکی مشغول به تحصیل هستند، گفت: ۶۵ هزار نفر از این تعداد را دانشجویان پزشکی تشکیل میدهند که در حدود ۷۰ دانشگاه مشغول به تحصیل هستند.
وی درخصوص وضعیت رشتههای بالینی گفت: ۱۵۰ رشته تخصصی، فوقتخصصی و فلوشیپ در دانشگاه و مراکز آموزشی تدریس میشود.
معاون آموزشی وزارت بهداشت با بیان اینکه ایران،یک کشور کوشا در تمام عرصهها به ویژه در عرصه پزشکی است، توضیح داد: سیستم آموزش پزشکی ایران منحصر به فرد است و فقط در تعدادی از کشورهای دنیا وجود دارد. نظام آموزش و پژوهش پزشکی ایران در نظام سلامت ادغام یافته است که این سیستم آموزشی موجب افزایش توانمندی میشود.
وی ادامه داد: ما در دوران کرونا توانستیم ۶ واکسن در ایران تولید کنیم که این موضوع در کمتر کشوری اتفاق میافتد. ما بر این باور هستیم، تولید واکسن در بازه زمانی کوتاه از آثار و اثرات ادغام آموزش در نظام سلامت است.
معاون آموزشی وزارت بهداشت در خصوص پیشگاهی ایران در عرصه استفاده از تکنولوژی های نوین آموزشی گفت: در این راستا دانشگاه علومپزشکی هوشمند با نظر وزیر بهداشت راهاندازی شد و این مرکز آموزشی به بررسی کاربرد هوش مصنوعی در پزشکی میپردازد. این موضوع به عنوان ویژگی بارز این دانشگاه به حساب میآید.
وی خطاب به رئیس فدراسیون جهانی آموزش پزشکی گفت: من از فدراسیون جهانی آموزش پزشکی میخواهم به رشتههای تخصصی در ایران توجه کند چرا که ما در رشتههای تخصصی پیشرفتهایی داشتهایم.
باقریفرد درباره سامانه هوشمند اعتباربخشی گفت: این سامانه امروز رونمایی میشود و استفاده از این سامانه میتواند موجب صرفهجویی در وقت و منابع مالی شود.ایسنا