صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
سلامت محصولات کشاورزی باید بهبود یابد

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، علی‌محمد شاعری در دهمین همایش ملی اعطا نشان ایمنی سلامت و روز جهانی غذا، گفت: «امیدواریم از قوانین پایدار برای ایجاد و بستر مناسب بر امنیت غذایی استفاده شود.»
وی با بیان اینکه کشاورزی ارتباط نزدیک با سلامت و امنیت جامعه دارد، افزود: «هوا و آب نیز بر سلامت محصولات غذایی تاثیر دارد و باید چالش‌های پیش رو در این بخش‌ها شناخته شود تا بتوان از مشکلات عبور کرد.»
شاعری گفت: «درحال حاضر امنیت غذایی حدود 80درصد است که وضعیت خوبی است و در برنامه ششم توسعه تلاش شده این میزان به 95درصد افزایش یابد.»