صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
شاخص فقر خوراکی در ایران چهار درصد است

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خبرگزاری اقتصادایران، "احمد میدری "در واکنش به اظهارات علی‌اکبر سیاری معاون بهداشت وزیر بهداشت مبنی بر اینکه 30درصد مردم کشور گرسنه‌اند و نان خوردن ندارند، گفت: «فکر می‌کنم یک سوء برداشت عمومی وجود دارد و منظور ایشان سوء تغذیه است که البته سوء تغذیه دارای علل متعددی است.»
معاون رفاه اجتماعی وزیر رفاه افزود: «به‌طور میانگین 12.5درصد جمعیت جهان معادل 840میلیون نفر، دچار فقر خوراکی هستند. براساس مطالعه ای که سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد (فائو) و همچنین موسسه مطالعات بین المللی سیاستگذاری برای غذا ( International food policy research institute ) که شاخص گرسنگی جهانی را محاسبه می کند، از سال 1990تا 2011 انجام دادند، میزان شاخص فقرخوراکی برای ایران حدود 4درصد است. این شاخص از چند مولفه مانند سوء تغذیه ناشی از فقر تشکیل شده است.»
میدری در ادامه افزود: «خیلی از افرادی که دارای درآمد هستند به دلیل سبک زندگی غلط و نوع خوراکی هایی که مصرف می کنند دچار سوء تغذیه هستند. براساس مطالعات وزارت تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و مطالعات بین المللی خوشبختانه میزان فقر خوراکی در ایران بسیار پایین تراست. فقر خوراکی به معنای آن است که کسی کل درآمدش را به خرید خوراک اختصاص دهد اما بازهم نتواند نیازش را تامین کند.»