صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
امضای تفاهم‌نامه‌ای برای تولید خمیر مرغ در آینده نزدیک

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از خبرگزاری صدا و سیما، نیره پیروزبخت اظهار داشت: «برای تعیین و تکلیف تولید خمیر مرغ استاندارد و بهداشتی تفاهم‌نامه‌ای بین سازمان ملی استاندارد، وزارت بهداشت و سازمان دامپزشکی امضا خواهد شد.»
پیروزبخت گفت: «تاکنون جلسات متعددی برای مشخص شدن چگونگی تولید خمیرمرغ با وزارت بهداشت، جهاد کشاورزی، سازمان غذا ، دارو و دامپزشکی برگزارشده است. در این جلسات تاکید شده تا تولید خمیرمرغ فقط باید با قطعات گوشت مرغ انجام شود و تمامی سازمان‌های حاضر در این جلسات مخالفت خود را با وجود قسمت‌های اضافی در خمیر مرغ اعلام کردند.»