تشدید بازرسیهای بهداشتی از مراکز تهیه غذا در ماه مبارک رمضان
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وبدا، علیاکبر سیاری در نامهای به روسای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تصریح کرده است با توجه به نزدیکی حلول ماه مبارک رمضان و به منظور کنترل و پیشگیری طغیان بیماریهای منتقله از آب و غذا، برنامهریزی خاص برای تشدید کنترلهای بهداشتی و بازرسی از مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی داشته باشند.»
سیاری تاکید کرد: «تیمهای بهداشتی بر مراکز عرضه زولبیا، بامیه، انواع شیرینی سنتی، آش و حلیم نظارت جدی داشته باشند.» سیاری برنامههای کنترل و کاهش مواد دخانی بخصوص در مساجد، تکایا و نظایر آن را مورد تاکید قرار داده و از مسئولان دانشگاههای علوم پزشکی خواسته است با بکارگیری حداکثر توان منابع انسانی و فیزیکی این ماموریتها را انجام دهند.
معاون بهداشت وزیر بهداشت بر اجرای هوشمندانه و جدی برنامه کنترل و کاهش استعمال مواد دخانی با تاکید بر کنترل عرضه قلیان تاکید کرده است.