استفاده از گوشتسگ و تاجخروس در سوسیس و کالباس شایعه است
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، مجید افلاکی با بیان اینکه هیچگونه تخلفی در استفاده از مواد اولیه در واحدهای عضو این اتحادیه وجود ندارد، اظهار کرد: «نمیتوان کل جامعه تولید در یک بخش را بدون ایراد دانست، اما قویا شایعاتی که مربوط به استفاده از مواد غیربهداشتی در محصولات سوسیس و کالباس است را رد میکنم.»
افلاکی با اشاره به شایعاتی که در فضای مجازی در این باره به وجود میآید، افزود: «حتی در مواردی که شایعاتی درباره استفاده از مواد غیرمجاز در این محصولات مانند استفاده از گوشت سگ که بازتاب گسترده در فضای مجازی داشته است، برای پیگیری به پلیس فتا مراجعه کرده تا مسببان این شایعات که با افکار عمومی و اعتبار تولیدکنندگان بازی میکنند مورد پیگرد قانونی قرار گیرند.»
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران با اشاره به فرآیندهای نظارتی بر کارخانههای تولیدکننده فرآوردههای گوشتی گفت: «عملا جای تخلف در استفاده از مواد اولیه غیرمرغوب وجود ندارد، چراکه وضعیت نظارت در کارگاهها و کارخانههای تولیدی تحت پوشش اتحادیه بسیار سنگین است و سازمان استاندارد از استانداردهای اجباری برای تولید اینگونه محصولات غذایی استفاده میکنند.»
افلاکی درباره هشدار مدیر کل نظارت و ارزیابی فرآوردههای غذایی سازمان غذا و دارو مبنی بر استفاده از بافتهای غیرمجاز مانند تاج خروس و پوست مرغ در سوسیس و کالباس، اظهار کرد: «مردم باید در انتخاب فرآوردههای گوشتی دقت لازم را به خرج دهند. اطلاعات مربوط به مواد اولیه مصرف شده، نشان استاندارد، تاریخ مصرف و اطلاعات شرکت تولیدکننده از جمله اطلاعاتی هستند که باید در هنگام خرید مورد توجه مردم قرار بگیرند.»
دبیر انجمن صنایع فرآوردههای گوشتی ایران با اشاره به اینکه سرانه مصرف فرآوردههای گوشتی برای هر ایرانی پنج کیلوگرم در سال است، ادامه داد: «آمار مصرف در کشور آمار بسیار پایین است و براساس برنامه 10سالهای که تا سال1404 تدوین شده بنا داریم سرانه مصرف را به 10کیلوگرم در سال برای هر نفر برسانیم.»