صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
مصوبه تعیین اعضا و وظایف شورای سیاست‌گذاری و راهبری حلال

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی دولت، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس‌جمهور، این مصوبه را برای اجرا به وزارت صنعت، معدن و تجارت، وزارت جهادکشاورزی، وزارت امور خارجه، وزارت امور اقتصادی و دارایی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاونت علمی و فناوری رییس جمهور، سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، سازمان میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و سازمان ملی استاندارد ایران ابلاغ کرد.
متن مصوبه هیات وزیران به شرح زیر است:
به منظور صیانت از جنبه‌های فقهی غذای حلال، هماهنگی اقدامات و فعالیت‌های دولت در زمینه نشان (برند) تجاری حلال و حصول جهت‌گیری‌های کلی نقشه راه حلال جمهوری اسلامی ایران شامل اولویت دادن به تجارت حلال، حضور موثر در عرصه بین‌المللی، توسعه و تکمیل زنجیره تولید و تجارت حلال و تحقق سیاست‌های محوری زیر، شورای سیاستگذاری و راهبری حلال متشکل از وزیران صنعت، معدن و تجارت (رییس)، جهادکشاورزی، امورخارجه، امور اقتصادی و دارایی، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری، معاون علمی و فناوری رییس‌‌‌جمهور، روسای سازمان های مدیریت و برنامه‌ریزی کشور، میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری و ملی استاندارد ایران، نماینده ولی فقیه در وزارت جهادکشاورزی و رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی ایران تشکیل می‌شود:
الف- هماهنگ‌سازی سیاست‌گذاری‌ها، مدیریت و اجرایی نمودن قوانین مربوط.
ب- افزایش ظرفیت تولید دانش مرتبط با امور حلال و به اشتراک‌گذاری دانش تولیدشده.
پ- ارتقای زیرساخت‌ها و سطح کیفی استانداردهای مرتبط با حلال.  
ت- کمک به اقتصاد حلال و ارتقای جایگاه بین‌المللی ایران در زمینه تجارت حلال.
تبصره 1- سایر نهادها و سازمان‌های ذی ربط حسب مورد به جلسات مربوط دعوت می‌شوند.
تبصره 2- دبیرخانه شورا در سازمان ملی استاندارد ایران مستقر خواهد بود.
وظایف و ارکان زیرمجموعه شورای مذکور در چهارچوب قوانین و مقررات مربوط به تصویب شورا می‌رسد.