صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
تعطیلی 73 مرکز تهیه و توزیع موادغذایی

به گزارش «سپیدآنلاین» به نقل از ایسنا، احمد جنیدی در مراسم مانور برنامه سلامت نوروزی با بیان اینکه مانور برنامه سلامت نوروزی از اول اسفند آغاز شده و نتایج موثری را به همراه داشته است، گفت: «طرح تحول بهداشت در همه دانشگاه‌ها نیز آغاز شده و منجر به ارتقای خدمت‌رسانی به‌ویژه در مناطق محروم شده است.» وی افزود: «بر اساس آخرین تخمین‌های سازمان بهداشت جهانی، رعایت موارد بهداشت محیط 24 درصد بار بیماری‌ را در کل جامعه کاهش می‌دهد که میزان آن در کودکان به 36 درصد می‌رسد. همچنین 23 درصد مرگ منتسب به عدم رعایت بهداشت محیط، کمتر شده است.» جنیدی از بهسازی 11 هزار اماکن و آموزش 352 هزار نفر جهت بررسی شرایط بهداشتی و کشف و معدوم کردن 51 تن ماده غذایی فاسد خبر داد.» وی با بیان اینکه تعداد زیادی نمونه‌برداری از آب، مواد غذایی، توتون و تنباکو مورد صورت گرفت، ادامه داد: «در 15 روز اول مانور نوروزی که از ابتدای اسفند ماه آغاز شد، بیش از 9000 بازدید از مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی انجام گرفت که 196 تخلف در این زمینه به دادگاه معرفی شد. همچنین 73 مرکز تعطیل و 4 هزار و 300 کارت بهداشتی صادر شد.» احمد جنیدی با بیان اینکه شبکه آزمایشگاهی ما ضعیف است، گفت: «این درحالی است که باید وضعیت مواد غذایی را زود اعلام کنیم. این ضعف علاوه بر اینکه هزینه‌ها را بالا برده، ‌سبب می‌شود نتوانیم به موقع فساد مواد غذایی را تشخیص دهیم. چراکه به دلیل کندی روند، این مواد فاسد می‌شوند. بنابراین درخواستمان این است که در طرح تحول، آزمایشگاه‌های سلامت محیط کار بیشتر مورد توجه قرار گیرد.» وی اضافه کرد: «در حوزه آزمایشگاهی ما متعهدیم در جهت رفع آلام مردم، به‌صورت جدی اقدامات خود را انجام دهیم و سلامت مردم را بدون هیچ چشم‌داشتی در حوزه بهداشت محیط و حوزه شغلی تامین کنیم.»