صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
گزارش منسوب به FDO درخصوص مصرف آرسینک در آب‌میوه‌ها کذب محض است

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایفدونا، سهیل اسکندری گفت: «وجود مقدار زیاد آرسنیک در آب میوه‌های صنعتی به خصوص در آب سیب و انگور و ایجاد بیماری، اظهارنظری غیرکار‌شناسانه و غیرعلمی تلقی می‌گردد.»
اسکندری افزود: «تاکنون در PMS کشوری و نظارت‌های معمولی که همواره در سطح عرضه انجام می‌شود گزارشی مبنی بر بالا بودن آرسینک در محصول آب نگور و آب سیب مشاهده نشده است. ضمن آنکه مبنی بر مطالعات انجام شده اصولا هیچ ارتباطی بین بیماری دیابت و بیماری‌های قلبی و عروقی و بالا بودن میزان آرسینک در مواد غذایی وجود ندارد و گزارش منسوب به سازمان FDO درخصوص مصرف آرسینک نیز کذب محض بوده و کاملا غیرعلمی است.»
اسکندری با اشاره به اینکه هیچ شرکتی برای رقیق کردن آب سیب و آب انگور از آرسینک بیشتری استفاده نمی‌کند، تصریح کرد: «اصولا در تولید دو محصول آبمیوه‌های انگور و سیب، آن‌ها را رقیق نمی‌کنند ضمن اینکه تمامی محصولات تولید داخل ازجمله نوشیدنی‌های بر پایه آبمیوه، قبل، حین و حتی پس از تولید و در سطح عرضه تحت نظارت کار‌شناسان معاونتهای غذا و داروی علوم پزشکی سراسر کشور می‌باشد.»
اسکندری با ابراز تاسف از اظهارنظرهای غیرکار‌شناسانه و غیرعلمی برخی اشخاص حقیقی و حقوقی در رسانه‌ها مبنی بر عدم سلامت محصولات غذایی ازجمله نوشیدنی‌ها و ابتلا مصرف‌کنندگان به بیماری‌های خاص به‌دلیل نحوه فرآوری آنها، این عمل را غیر اخلاقی و مشوش‌کننده اذهان مصرف‌کنندگان دانست.»