ابطال مجوز نانوایان استفاده کننده از مواد ممنوعه
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، سیدمومن نیافر اظهار کرد: «دانشگاههای علوم پزشکی در هر استان بهعنوان نماینده وزارت بهداشت و سازمان استاندارد متولی نظارت بر سلامت تولید نان هستند و با خبازیهای متخلف که از جوششیرین یا مواد دیگر استفاده کردهاند، باید برخورد کنند.»
مومن افزود: «براساس قانون، نانهای سنتی باید از ترکیبی از آرد، آب و خمیرمایه استفاده کنند و هرگونه افزودنی دیگر غیرمجاز است و تخلف محسوب میشود. بر این اساس نانواییهایی که از هرگونه افزودنی دیگر مانند جوششیرین استفاده کنند مشمول ماده 13 میشوند و ضمن برخورد با آنها حتی میتوان مجوز آنها را باطل کرد.»
نیافر تصریح کرد: «شرکت بازرگانی دولتی ایران متولی نظارت بر وظایف خود است و وظیفه اصلی تعریف شده برای این شرکت تامین و تدارک گندم برای کارخانجات آراد و آراد برای خبازیها است. براین اساس این شرکت نظارت خود را در این فرآیند از توزیع گندم تا رسیدن آرد به خبازیها اعمال میکند.»
مدیرکل خرید داخلی و هماهنگی نظارت آرد و نان شرکت بازرگانی دولتی گفت: «پژوهشکده غله شرکت بازرگانی دولتی ایران بهعنوان دستگاه همکار در کنار سازمان استاندارد و وزارت بهداشت در تولید نان بر خبازیها نظارت میکند. این شرکت درصورت مشاهده تخلف آن را به وزارت بهداشت و سازمان استاندارد گزارش میکند.»