صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
انجام بیش از 945هزار مورد بازرسی توسط کارشناسان بهداشت محیط

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از وزارت بهداشت، رضا غلامی گفت: 694 هزار مورد بازرسی از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی، 182 هزار مورد بازرسی از اماکن عمومی حساس مانند هتل ها، مراکز اقامتی، آرایشگاه ها و نظایر آن، 23 هزار مورد بازرسی از اماکن بین راهی، 40 هزار مورد بازرسی از سامانه های آبرسانی و 12 هزار و 500 مورد بازرسی از مراکز عرضه قلیان، بخشی از خدمات انجام شده ازرسان بهداشت محیط طی مدت یاد شده است.
وی تصریح کرد: در طول این مدت در کشور، یک هزار و 389 تن مواد غذایی فاسد و غیربهداشتی توسط بازرسان بهداشت محیط کشف و معدوم سازی شد که با کشف این مقدار مواد غذایی غیر قابل استفاده، توانستیم سلامت بسیاری از مردم را حفظ کنیم.
مسئول برنامه سلامت نوروزی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت خاطرنشان کرد: از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا کنون، 542 هزار مورد کلر سنجی، 53 هزار مورد نمونه برداری میکروبی از آب، 28 هزار مورد نمونه برداری از مواد غذایی و 22 هزار مورد نمونه برداری از مواد غذایی سنتی انجام شده است.
غلامی با اشاره به معرفی 10 هزار و 899 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی در کشور از ابتدای اسفند ماه سال گذشته تا کنون، گفت: در مجموع در طول این مدت، سه هزار و 41 مرکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی به دلیل تخلفات بهداشتی، تعطیل شدند.