صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
۱۵ برنامه تحولی در حوزه بهداشت کشور درحال اجرا است

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایسنا، جعفرصادق تبریزی در مراسم افتتاح همزمان ۶۵۷ واحد ارائه خدمات سطح کشور که امروز (۳ اسفندماه) در اهواز برگزار شد، اظهار کرد: دولت تدبیر و امید از زمانی که کار را شروع کرد، آمد تا سروسامانی به اوضاع اقتصادی و اجتماعی کشور بدهد و در این زمینه متفاوت با سایر دولت‌ها، دو شعار امنیت و سلامت را سرلوحه خود قرار داد.
وی با بیان اینکه مردم با مراجعه به مرکز بهداشتی می‌توانند میزان توجه دولت به سلامت را دریابند، افزود: دولت تدبیر و امید تنها دولت سلامت‌محوری بوده که سلامت مردم را به‌عنوان اصل برای خود قرار داده و از روز اول اهتمام ویژه‌ای در این موضوع داشته است و در این راستا مردم با مراجعه به مراکز بهداشتی و درمانی این تغییر و تحول را احساس می‌کنند.
تبریزی با اشاره به این‌که در بحث زیرساخت‌ها در ابتدای کار دولت کمبودهایی را احساس می‌کردیم، گفت: در زمان روی کار آمدن دولت یکی از اولویت‌هایی که در دستور کار قرار گرفت، بحث زیرساخت‌ها بود و در این زمینه برنامه‌های مهمی در نظر گرفته شد.
تبریزی ادامه داد: در سال ۹۳ و ۹۴ تعداد ۲۰۰۰ خانه بهداشت در سراسر کشور ساخته شد که سهم علوم پزشکی اهواز از این پروژه‌ها ۹۳ خانه بهداشت بود و از این تعداد ۸۳ خانه بهداشت در سال ۹۳ و بقیه نیز در سال ۹۴ به بهره‌برداری رسید. همچنین ۳۵۰ مرکز بهداشتی و درمانی روستایی در سال گذشته در کشور ساخته شد و در اختیار مردم قرار گرفت.
وی گفت: امیدواریم از ۶۱۹۸ پروژه‌ای که در کشور برنامه‌ریزی شده، ۵۰۰۰ پروژه تا پایان سال ۹۶ به بهره‌برداری برسد و سهم علوم پزشکی اهواز از این ۶۱۹۸ پروژه، ۱۹۶ پروژه است که روز گذشته کلنگ‌زنی آنها انجام شد. تبریزی عنوان کرد: امروز در مراسم افتتاح همزمان ۶۵۷ پروژه در ۴۸ دانشگاه کشور هستیم که در مجموع ۱۹۴ هزار مترمربع زیربنا دارند و حدود ۲۷۹ میلیارد برای آنها هزینه شده است.
وی با بیان اینکه امروز بیش از ۵۰ درصد مرگ‌ومیرهای کشور به دلیل بیماری‌های قلبی ـ عروقی است، گفت: با تغییر رفتار و ارائه برنامه‌های مناسب در این مراکز و خدمات می‌توان عوامل و بیماری‌ها را شناسایی، کنترل و از بروز آن جلوگیری کرد.
قائم‌مقام معاونت بهداشت وزیر بهداشت با بیان اینکه تغذیه مناسب و سلامت روان در دستورکار دولت قرار گرفته است، اظهار کرد: پیش از این بیماری‌های قلبی و عروقی زمانی در سنین بالای ۵۰ سال اتفاق می‌افتاد، ولی امروزه به دهه سوم زندگی مردم رسیده است که می‌توان با بهبود رفتارهای تغذیه‌ای جلوی بروز این اتفاقات را گرفت.