عیوب انکساری علامت ندارد/ ضرورت معاینه چشمی کودکان بعد از تولد
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از مهر، عسگر دوستدار در آستانه برگزاری سمینار پاراکلینیک در اپتومتری، گفت: این سمینار با هدف آشنایی اپتومتریست های کشور با جدیدترین روش های کلینیکی و پاراکلینیکی در اپتومتری در دنیا، برگزار می شود.
وی با بیان اینکه یکی از شرح وظایف اپتومتریست ها انجام تست های پاراکلینیکی است، افزود: این تست ها به تشخیص بیماری و ارجاع به موقع بیماران به چشم پزشکان جهت درمان نقش بسیار مهمی دارند.
دبیر علمی سمینار پاراکلینیک در اپتومتری، به محورهای سمینار پیش رو اشاره کرد و گفت: موارد پاراکلینیکی مانند توپوگرافی، پنتاکم، سونوگرافی، oct، پریمتری کامپیوتری، تجویز و ساخت عینک در موارد خاص و معاینه بیماران دارای انحراف چشم در این سمینار مورد بحث و بررسی قرار می گیرد.
این اپتومتریست، بیشترین و شایع ترین مشکلات چشمی در همه جای دنیا را عیوب انکساری دانست و افزود: این عارضه عمدتا توسط معاینات چشم پزشک و اپتومتریست مشخص می شود و از زمان بدو تولد می توان این بیماری را تشخیص داد.
به گفته دوستدار، بهترین زمان درمان عیوب انکساری در سنین دو تا سه سالگی است. وی ادامه داد: ضایعات بینایی و مشکلات بینایی را هرچه زودتر تشخیص دهیم به همان نسبت بهتر درمان می شود و اگر به موقع درمان نشود، مشکلاتی نظیر تنبلی چشم، مشکلات دید دو چشمی و نهایتا اگر حاد باشد منجر به کم بینایی و نابینایی در فرد می شود.
دوستدار گفت: عیوب انکساری علائمی ندارد و فقط توسط معاینه چشم پزشک و اپتومتریست این عارضه شناسایی می شود و بایستی حتما کودک بعد از تولد توسط اپتومتریست معاینه شود. وی با تاکید بر اینکه اپتومتری در ایران پیشرفت خوبی داشته است، افزود: خوشبختانه بهترین چشم پزشکان دنیا را در ایران داریم و این برای کشور افتخار است.
سمینار پاراکلینیک در اپتومتری در روزهای ۷ و ۸ بهمن ۹۵ در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار میشود. این سمینار ۷ امتیاز بازآموزی برای اپتومتریست ها دارد.