صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
کارشناسی محصولات حلال ایران از بسیاری کشورها بالاتر است

به گزارش سپیدآنلاین به نقل از سازمان غذا و دارو، بهروز جنت در کارگاه آموزشی 'آشنایی با مواد غذایی حلال' گفت: موضوع حلال و حرام در همه ادیان وجود دارد و فقط در برخی جزئیات با هم تفاوت دارند ؛ دین اسلام در سطحی بالاتر ازدیگر ادیان به موضوع حلال توجه داشته است و حتی مواد غذایی مضر برای انسان را نیز حرام اعلام کرده و انسان را به مصرف موارد حلال و سالم توصیه کرده است.
جنت خاطرنشان کرد: با گذشت زمان و افزایش علوم بشردلایل حرام اعلام شدن برخی مواد غذایی در دین اسلام شناخته شده و خواهد شد. وی ادامه داد: با توجه به تولید موادغذایی در سراسر دنیا و ارسال آن به دیگر کشورها ضرورت دارد تا برای شناخت و آگاهی مردم از حلیت مواد غذایی از نشان حلال استفاده شود.
به گفته رئیس مرکز تحقیقات حلال سازمان غذا و دارو ، نشان حلیت در بسیاری از کشورهای دنیا شناخته شده است .
گفتنی است پرداختن به موضوع حلیت مواد غذایی در قالب سازمان در برخی کشورها پیش از ایران آغاز شده است اما سازمان غذا و دارو، هم اکنون به عنوان یک مرکز حاکمیتی، نظارت شدیدی درخصوص حلیت تمام فرآورده های غذایی وارداتی دارد .
طبق آمار یک و نیم میلیارد نفر مسلمان در جهان خواستار مواد غذایی حلال هستند و علاوه بر آن برآورد می شود که یک میلیارد از غیرمسلمانان نیز غذای حلال را ترجیح می دهند؛ این مساله به آن معناست که در مجموع تقریبا دو و نیم میلیارد نفر در جهان خواهان غذاهای حلال هستند. بنابراین داشتن نشان حلال محصولات غذایی از اهمیت بسزایی در حوزه صادرات برخوردار است.