سلامت غذایی از اولویتهای نخست سازمان غذا و دارو است
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از ایرنا، رسول دیناروند در سیزدهمین گردهمایی مدیران نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی کشور در چابهار اظهار داشت: مشکل پرخوری و فقر غذایی از عمده مواردی است که بسیاری از استانهای کشور با آن دچار هستند.
دیناروند افزود: دریافت ۲۵درصد کالری اضافی و مصرف بیش از حد معمول غذا از شایع ترین مشکلات تغذیه ای در کشور است که موجب افزایش وزن و چاقی شده است. وی گفت: از برنامههای سازمان غذا و دارو برای سلامت غذایی، کاهش میزان مصرف اسیدهای چرب اشباع، حذف کامل چربی ترانس از محصولات غذایی است.
وی ادامه داد: مردم برخی از مناطق محروم و دورافتاده سیستان و بلوچستان کالری مورد نیاز بدن خود را دریافت نمیکنند و افراد سنین مختلف از عدم امنیت غذایی رنج میبرند. رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه در سه سال اخیر سالانه ۳۰۰هزار تن واردات روغن پالم به کشور کاهش پیدا کرده است، خاطرنشان کرد: حذف روغن پالم از لبنیات باعث کاهش مصرف لبنیات پرچرب در کشور شده است.
مدیر کل نظارت بر فرآوردههای غذایی، آرایشی و بهداشتی سازمان غذا و دارو نیز در این همایش اظهار داشت: برای کاهش مصرف میزان شکر، چربی، نمک و اسیدهای چرب برنامهریزی شده تا شاهد کاهش بیماریها باشیم. بهروز جنت بر آسان سازی و واگذاری فعالیت ها به مردم تاکید کرد.
گفتنی است سیزدهمین همایش مدیران نظارت بر مواد خوراکی، آرایشی و بهداشتی کشور' درمنطقه آزاد چابهار به مدت 2روز (8 و9 دی) در چابهار برگزار شد.