موفقیت طرح «پرستار در منزل» در گروه حمایت سازمانهای بیمهگر است
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از آنا، عبدالله صفری در نشست خبری با موضوع مرکز مراقبتهای بالینی پرستاری در منزل و اخذ مجوز صلاحیت پرستاری، اظهار کرد: موضوع مراقبت پرستاری در منزل برای نخستین بار در سال ۱۳۸۰ تصویب و به دانشگاهها ابلاغ شد و استان آذربایجانشرقی برای نخستین بار در کشور مرکز پرستاری در منزل را تاسیس کرد که البته مورد بیمهری قرار گرفت.
وی با بیان اینکه در برخی مواقع با وزارت بهداشت اختلافنظرهایی در مباحث مختلف وجود دارد، گفت: در بحث حمایتهای بیمهای و پوشش بیمهای باید نتایج به سرانجام رسد و بلاتکلیفی در این زمینه تمام شود.
رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تبریز طرح صدور صلاحیت حرفهای پرستاری را طرحی خوب دانست و افزود: از این طریق هر فردی نمیتواند وارد رشته پرستاری شود و در صورت ورود به این رشته باید ارزیابی دقیق صورت گیرد تا کیفیت خدمات پرستاری در کشور بالا رود.
وی به بهرهگیری برخی از بیمارستانهای خصوصی و کلینیکها از پرستاران غیرحرفهای و نامرتبط با رشته پرستاری اشاره کرد و گفت: در صورت مشاهده چنین مواردی اسامی دقیق این بیمارستانها رسانهای خواهد شد و برخورد جدی با آنها صورت خواهد گرفت.
صفری با گلایه از عدم اطلاعرسانی رسانهها و عدم نظارت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص برخی از مراکز نظافتی که اقدام به اعزام پرستار نیز میکنند، افزود: برخی موسسات علاوه بر خدمات نظافتی به اعزام پرستار برای نگهداری سالمند نیز اقدام میکنند که این خلاف قانون بوده و آنها تنها مراقب از سالمند هستند. وی ادامه داد: وزارت ارشاد هیچ گونه نظارتی بر آنها نداشته و این مراکز به صورت علنی به تبلیغات میپردازند.
رئیس هیات مدیره نظام پرستاری تبریز درخصوص طرح خدمتدهی پرستاری در منزل اظهار کرد: با توجه به اینکه بیمارستانهای کشور با کمبود تخت بیمارستانی مواجه هستند این طرح جایگزین خوبی برای رفع این مشکل خواهد بود زیرا ۲ درصد تختهای بیمارستانی توسط بیماران درجه۴، ۵ و ۶ اشغال شده است.
صفری تاکید کرد: رمز پیروزی در طرح پرستاری در منزل یا Home care حمایت بیمهای است و اگر حمایتی انجام نگیرد نتایج خوبی به دست نخواهد آمد.