نظارت جدی سازمان غذا و دارو بر سلامت نان
26 April 2016 ساعت: 15:4
26 April 2016 ساعت: 15:4
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو از نظارتهای سازمان غذا و دارو بر سلامت نان خبر داد.
به گزارش سپیدآنلاین به نقل از باشگاه خبرنگاران، بهروز جنت درخصوص فرهنگسازی در زمینه استفاده از نانهای صنعتی گفت: «از آنجایی که نان قوت عام مردم است برای فرهنگسازی استفاده از نانهای صنعتی به جای نانهای سنتی زمان زیادی لازم است.»
جنت افزود: «از یک سو صنعت کشور به سمت توسعه نانهای صنعتی پیش میرود و از سوی دیگر تولید نانهای سنتی به سمت کاهش و به حداقل رساندن آسیبها میرود همانطور که در گذشته نانواییها از مازوت استفاده میکردند و مردم باقیمانده نفت اسپری شده روی نان را میخوردند، اما به تدریج تغییراتی برای اصلاح روند پخت نان اعمال شد.»
جنت عنوان کرد: «سازمان غذا و دارو بر روی سلامت آرد نانواییها و نحوه پخت نان نظارت دارد و با هرگونه تخلفی برخورد میکند، اما بخشی از نظارتها درخصوص نان به سازمان استاندارد مربوط میشود و در حوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست.»
وی با بیان اینکه 25سال گذشته خیار شورهای زیتونی را جایگزین خیار شورهای معمولی کردند و 5 تا 6سال برای پذیرش آن زمان برد، عنوان کرد: «در گذشته برای تهیه خیار شور از کات کبود و سولفات مس استفاده میشد که با دخالت وزارت بهداشت و سازمان غذاو دارو کات کبود از این فرآیند به طور کامل حذف شد.»
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: «تغییر الگوی تغذیهای مردم به ویژه در مورد قوت عام آنها دشوار و زمانبر است و نمیتوان انتظار حل آن در زمان کوتاه را داشته باشیم.»
جنت افزود: «از یک سو صنعت کشور به سمت توسعه نانهای صنعتی پیش میرود و از سوی دیگر تولید نانهای سنتی به سمت کاهش و به حداقل رساندن آسیبها میرود همانطور که در گذشته نانواییها از مازوت استفاده میکردند و مردم باقیمانده نفت اسپری شده روی نان را میخوردند، اما به تدریج تغییراتی برای اصلاح روند پخت نان اعمال شد.»
جنت عنوان کرد: «سازمان غذا و دارو بر روی سلامت آرد نانواییها و نحوه پخت نان نظارت دارد و با هرگونه تخلفی برخورد میکند، اما بخشی از نظارتها درخصوص نان به سازمان استاندارد مربوط میشود و در حوزه اختیارات سازمان غذا و دارو نیست.»
وی با بیان اینکه 25سال گذشته خیار شورهای زیتونی را جایگزین خیار شورهای معمولی کردند و 5 تا 6سال برای پذیرش آن زمان برد، عنوان کرد: «در گذشته برای تهیه خیار شور از کات کبود و سولفات مس استفاده میشد که با دخالت وزارت بهداشت و سازمان غذاو دارو کات کبود از این فرآیند به طور کامل حذف شد.»
مدیرکل نظارت و ارزیابی فرآوردههای خوراکی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو تصریح کرد: «تغییر الگوی تغذیهای مردم به ویژه در مورد قوت عام آنها دشوار و زمانبر است و نمیتوان انتظار حل آن در زمان کوتاه را داشته باشیم.»
دیدگاه کاربران
ممکن است این مطالب هم برای شما مفید باشد