صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
کورتون به تنهایی عامل ابتلا به قارچ سیاه نیست

به گزارش سپید، مینو محرز متخصص بیماری‌های عفونی پیرامون قارچ سیاه اظهار کرد: «موکورمایکوزیس نام قارچی است که از گذشته در ایران وجود داشته است و این بیماری جدید و تازه نیست و این قارچ از انسان به انسان منتقل نمی‌شود و مسری نیست.»

محرز با اشاره به اینکه این قارچ فرصت طلب است و دوستدار قند بالاست تصریح کرد: «در بیماران کرونایی و افراد دیابتی، به دلیل بالا بودن قند، این قارچ رشد پیدا می‌کند، کورتون به تنهایی موجب ابتلا به قارچ سیاه نمی‌شود اما زمینه را برای بالا رفتن قند و ابتلا به قارچ سیاه فراهم می‌کند، در بیماران مبتلا به کرونا به دلیل مصرف کورتن این احتمال وجود دارد.»

این متخصص بیماری‌های عفونی ادامه داد: «قارچ سیاه معمولاً درون خاک و گرد و غبار وجود دارد و از طریق استنشاق و راه‌های تنفسی انتقال پیدا می‌کند.»