طرح ایمنی جمعی برای آمریکا بیفایده است
به گزارش سپید، آنتونی فائوچی در مصاحبهای با شبکه انبیسی گفته است: «وقتی صحبت درباره چنین پیشنهاداتی میشود باید اشاره کرد که ایالات متحده هنوز به آن مرحله نرسیده است.»
ایمنی جمعی یا مصونیت جمعی که ظاهراً روشی مورد مناقشه در کنترل بیماری عالمگیر کووید۱۹ است به این مفهوم است که اقشاری عمده از جمعیت یک کشور به ویروس مبتلا شوند تا دیگر کل کشور نسبت به بیماری مصونیت یابد.
هرچند شماری از متخصصان معتقدند این رویکرد بنابر نتایج مطالعات متعددی، باعث مرگ میلیونها نفر خواهد شد.
متخصص بیماریهای عفونی گفت: «این رویکردی که ما برای مقابله با بیماری به کار بستهایم اساسی نیست.»
وی از دولت ترامپ خواست به جای آن، در پی جلوگیری از شیوع از طریق اعمال محدویتها، قرنطینه و ردیابی تماس با افراد مبتلا باشد.
فائوچی گفت: «قطعا نمیخواهیم منتظر بنشینیم و شاهد باشیم تا افراد زیادی به این بیماری مبتلا شوند که مصونیت جمعی حاصل شود.»
با این حال رئیس جمهوری ایالات متحده در مصاحبه هفته گذشته خود با شبکه خبری فاکس مدعی شده بود که بیماری عالمگیر کرونا پایان خواهد یافت در صورتیکه تعدادی کافی از افراد به آن مبتلا شوند.
به نوشته روزنامه ایندیپندنت، این اظهارات در حالی ابراز شد که واشنگتن پست گزارش کرد اسکات اتلس، مشاور دیگر دونالد ترامپ در حال فشار به مقامات کابینه است تا رویکرد مصونیت جمعی را برای این کشور پی بگیرند و این درحالیست که اتلس که به عنوان مشاور بهداشتی در ماه اوت به کاخ سفید راه یافت از قرار معلوم هیچ تخصصی در زمینه بیماریهای عفونی یا فراگیر ندارد.ایسنا