صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
افزایش ۲۱ درصدی بازرسی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی

به گزارش سپید، سیما سادات لاری در گفت ‌وگو با ایرنا درباره افزایش بازرسی‌ها از واحدهای صنفی برای رعایت پروتکل‌های بهداشتی بیان کرد: «از ۲۲ تیر ماه تا سوم مرداد ماه ۱۳۹۹ میزان بازرسی‌ها در زمینه اجرای پروتکل‌های بهداشتی در واحدهای صنفی، صنعتی و کارگاهی در سراسر کشور با همت نیروهای بهداشتی تا ۲۱ درصد افزایش یافته است.»

وی ادامه داد: «همچنین از ۲۲ تیر ماه تا ۳۱ تیر ماه ۱۳۹۹ تعداد هزار و ۷۱۴ مرکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی، اماکن عمومی و واحدهای کارگاهی پس از دریافت اخطار در زمینه رعایت پروتکل‌های بهداشتی، پلمب شدند. در این زمینه ۱۹ هزار و ۹۹۴ بازرسی مشترک نیز با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام شده است.»

معاون وزیر بهداشت گفت: «در استان تهران نیز در این بازه زمانی، ۲۳۵ مرکز پس از دریافت اخطار پلمب شده و ۵۶۲ مورد بازرسی با همکاری سایر دستگاه‌ها انجام شده است.»

لاری اظهار کرد: «این مراکز پلمب شده در سراسر کشور شامل باشگاه‌های ورزشی، مراکز عرضه مواد غذایی، تالارهای پذیرایی، کارگاه‌های قنادی، برخی شعبه‌های بانک، تالار بورس در برخی استان‌ها، دفاتر پیشخوان، برخی نانوایی‌ها و سایر مراکز است.»

سخنگوی وزارت بهداشت بیان کرد: «رعایت پروتکل‌های بهداشتی از طرف اصناف در دوران شیوع ویروس کرونا اهمیت فراوانی دارد. از طرفی استفاده از ماسک، شست‌وشوی مداوم دست‌ها و رعایت فاصله‌گذاری فیزیکی از طرف مردم نیز نباید فراموش شود. در حال حاضر بیماری کووید ۱۹ هیچ واکسن یا داروی اختصاصی ندارد و تنها راه مقابله با این ویروس، رعایت بهداشت و همین اصول سه‌گانه است.»