باید نان را فراسودمند کنیم
به گزارش سپید آنلاین به نقل از روابط عمومی سازمان غذا و دارو معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در خصوص نان گفت: «متاسفانه به خاطر مسائلی که هیچ ارزشی برای سلامت مردم ندارد مانند شکل ظاهری نان، سفید بودن آن و زمان تخمیر، موادی به نان اضافه میشود که برعکس بلای جان مردم شده است. متاسفانه استفاده از جوش شیرین در نانواها روز به روز بیشتر می شود، فقط به خاطر اینکه شکل نان قشنگتر شود و زود عمل بیاید.»
وی با بیان این مطلب که بخش عمدهای از بیماریهای غیر واگیر از خوراکیها نشات میگیرد، گفت: «باید به سمت تولید مواد خوراکی فراسودمند برویم. باید نان را فراسودمند کنیم و نانواها و کارخانجات آرد و نان را به سمت تولید نان سبوسدار هدایت کنیم. باید به جایی برسیم که در هیچ جای استان از جوش شیرین استفاده نشود.»
عبدی در پایان همکاری ادارات و دستگاههای مختلف را در این امر مهم برشمرد و عنوان کرد: «ما باید خود مردم را به صورت سازمانهای مردم نهاد و نهادهای مردمی وارد این مقوله کنیم چراکه این یک میدان بسیار وسیع است که همراهی و همیاری تمام مردم را میطلبد.»