سهم تولید در تجهیزات پزشکی رضایتکننده نیست
به گزارش سپیدآنلاین، رسول دیناروند با اشاره به پرتابل سازمان غذا و دارو گفت: «دو سال است که زیرساختهای این پرتابل طراحی میشود که تاکنون در حوزه دارو و مکملها تقریبا نهایی شده، در حوزه آرایشی و بهداشتی در دست اقدام است و آخرین قسمت این پرتابل در حوزه تجهیزات پزشکی است تا هر فردی اعم از مسئول و مردم بتوانند اصالت یک کالا را ارزیابی کنند.»
وی در خصوص مزایای این پرتابل گفت: «با استفاده از این پرتابل مردم میتوانند قاچاقی یا تقلبی بودن یک کالا را بلافاصله تشخیص دهند و عرصه کالای قاچاق تنگتر خواهد شد.»
رئیس سازمان غذا و دارو با بیان اینکه 570 بیمارستان دولتی، 80 درصد خدمات بستری کشور را ارائه میدهند، افزود: «هیچ بیمارستان دولتی نمیتواند از کالای فاقد شناسنامه یا فاکتور مشخص که در سایت اداره کل تجهیزات پزشکی درج نشده، خریداری کند.»
او درباره کالای قاچاق گفت: «با اینکه تا حدود زیادی عرصه قاچاق تنگ شده اما هنوز کالای بیکیفیت با قیمت پایین وجود دارد. با این حال ما برای ریشهکن کردن آن مبارزه خواهیم کرد زیرا قاجاق در حوزه سلامت تنها به کشور زیان نمیزند بلکه به سلامت مردم آسیب میرساند.»
دیناروند در انتقاد به برخی افراد مدعی گفت: «البته وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو همه مسئولیت را برعهده ندارند. آقایی که میگوید اگر رئیس سازمان غذا و دارو بود، قاچاق ناصرخسرو را جمع نمیکرد، به نظر بنده فرار به جلو کردند و مسئولیت کار با خود آنهاست.»
رئیس سازمان غذا و دارو با اعلام نارضایتی از سهم تولیدات داخلی در این حوزه تاکید کرد: «با وجود اینکه دستاوردهای تولیدکنندگان در این نمایشگاه افتخار آمیز است اما سهم تولید در تجهیزات پزشکی تنها 40 درصد است. انتظار داریم که این سهم بعد از پایان برنامه ششم به 60 درصد افزایش یابد و سهم واردات به 40 درصد برسد. کار سختی است اما شدنی است.»