صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
سلامت زعفران از مزرعه تا سفره تضمین می‌شود

به گزارش سپیدآنلاین، مدیرکل آزمایشگاه‌های مرجع سازمان غذا و دارو در پی خبر پلمپ شدن برخی رستوران‌ها بدلیل استفاده از زعفران تقلبی و غیر طبیعی با بیان اینکه با توجه به استراتژیک بودن این محصولات در کشور ایران، تمام تلاش ممکن صورت می‌گیرد تا این فرآورده مهم اقتصادی که مصرف وسیعی هم در غذاهای ایرانی دارد، با کیفیت بالا به سفره‌های مردم برسد، اظهار داشت: «اگر چه عموم زعفران‌هایی که در کشور تولید می‌شوند از کیفیت مطلوب برخوردار هستند اما از سوی متقلبینی که در کنار تولیدکنندگان اصیل حضور دارند، تهدیداتی ایجاد می‌کنند.»
حسین رستگار همچنین اضافه کرد: «ما در سازمان غذا و دارو به عنوان متولیان اصلی فراورده‌های غذایی در پی انجام فعالیت‌هایی هستیم که از ورود محصولات تولیدی خارج از ضابطه به سطح عرضه جلوگیری نماییم.»
وی با اشاره به طرح مشترکی که به همین منظور توسط اداره کل آزمایشگاه‌های مرجع کنترل غذا و داروی سازمان با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی مشهد آغاز شده، گفت: «با همکاری وزارت جهاد کشاورزی و پژوهشکده صنایع غذایی مشهد سلامت مزرعه تا سفره این محصول مهم را طی طرحی جامع تضمین می‌کنیم.»
رستگار در توضیح بیشتر طرح مذکور عنوان کرد: «بر اساس مطالعاتی که در این خصوص انجام می‌دهیم گلوگاه‌هایی که می‌تواند بر کیفیت محصول از جنبه آلایندگی و تقلب تاثیرگذار باشد را شناسایی و پایش خواهیم نمود تا در آینده علاوه بر خود محصول، بسته‌بندی و مزرعه از نظر مراحل تولید، کود، آب و همچنین مراحل بعد از عرضه در بازار را تحت مدیریت کامل خود درآوریم.»