صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
تولید روزانه ماسک در کشور به بیش از 2 میلیون عدد رسیده است

به گزارش سپید به نقل از وبدا، محمدرضا شانه ساز در نشست خبری که پیش از ظهر امروز، در استودیو سلامت وزارت بهداشت و به صورت ویدئوکنفرانس برگزار شد، درخصوص تامین و تدارک اقلام ضروری برای مقابله با ویروس کرونا، گفت: به محض آگاهی از شیوع ویروس کرونا در کشورمان، یعنی از اواخر بهمن ماه تاکنون، اقدامات ارزنده ای در حوزه بهداشت و درمان و همچنین، تامین اقلام ضروری و حیاتی، انجام شده است.
 
وی افزود: زمانی که شیوع ویروس کرونا در کشور اثبات و اعلام شد، با توجه به آمادگی هایی که از قبل ایجاد شده بود مبنی براینکه در درجه اول کادر بهداشت و درمان و در درجه دوم عموم مردم را از آفات ناشی از این ویروس محافظت کنیم، اقدامات خود را آغاز کرد، البته در این راستا، اقدامات و هماهنگی های لازم در وزارت صمت، قوه قضاییه و سایر دستگاه های اجرایی نیز آغاز شد. هدف ما این بود که مشارکت مردم را جلب کنیم تا در این راستا، صنوف، بسیج اصناف، قرارگاه ها و بخش هایی که ظرفیت های مناسبی دارند، پای کار بیایند.  
 
تولید روزانه ماسک در کشور به بیش از 2 میلیون عدد رسیده است
 
رییس سازمان غذا و دارو در ادامه درخصوص تولید ماسک گفت: تولید روزانه ماسک در کشور در این مدت، از تولید روزانه 120 تا 150 هزار عدد در روز به بیش از 2 میلیون عدد رسیده است. بیش از این میزان هم توسط صنوف و بسیج اصناف تولید می شود که در این مدت از کیفیت مطلوبی هم برخوردار شده است.
 
تامین به موقع نیاز مراکز درمانی و مردم به موادضدعفونی کننده
 
وی درخصوص تولید موادضدعفونی کننده، گفت: در زمینه تولید الکل و مواد ضدعفونی کننده نیز مجوزهای لازم را بلافاصله آزاد کرده و به تمام دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور اجازه دادیم که بدون هیچ مانعی و نیاز به هماهنگی با سازمان غذا و دارو، نسبت به صدور مجوز در اقصی نقاط کشور اقدام کنند. نتیجه این شد که ظرف دو سه هفته در زمینه تولید مواد ضدعفونی کننده در کشور نیاز مراکز درمانی و در ادامه نیاز عموم مردم را فراهم کردیم.
 
تولید لباس محافظ وطنی، با کیفیت بهتر از نمونه وارداتی اش
 
شانه ساز خاطرنشان کرد: در ادامه این اقدامات، همچنین، تولید لباس محافظ که برای پرسنل درمانی بسیار ضروری است، در دستور کار قرار گرفت. لباس محافظ بهداشتی که قبلا در کشور 2 هزار عدد تولید می شد، در این مدت با کیفیت و سرعت بیشتری تولید شده و شش مدل از این لباس ها طراحی و عرضه شد. مایه خرسندی است که اعلام کنیم که در حال حاضر، پارچه ای که در ایران برای تولید این لباس ها به کار می رود، کیفیتی بهتر از نمونه های وارداتی داشته و پزشکان، پرستاران و سایر کادر درمان، بر مصرف این اقلام داخلی اصرار دارند، چراکه کیفیت و قیمت مناسب تری دارد. 
 
صادرات کیت تشخیص کرونای ساخت ایران
 
رییس سازمان غذا و دارو درخصوص تولید کیت های تشخیص کرونا، تصریح کرد: در حال حاضر جزو صادرکننده های کیت های تشخیص کرونا هستیم و به کیت های سرولوژیک ساخت ایران اجازه صادرات داده شده، چراکه ظرفیت تولید آنها در کشور بسیار بالا است.  
 
شانه ساز افزود: در زمینه تولید ونتیلاتور نیز با تلاش ها و حرکت های جهادی، موفق به تولید داخل شدیم و علاوه براینکه نیاز کشور در این زمینه برطرف شده، مجوز صادرات نیز صادر شده است. البته ذخایر خود برای پیک های بعدی بیماری را لحاظ کرده ایم و در این زمینه مشکلی نداریم. 
رییس سازمان غذا و دارو در خصوص دارو و واکسن کرونا عنوان کرد: بیماری کرونا فعلا دارو و واکسن مشخصی ندارد. اما در این زمینه در تلاش هستیم و بررسی های محققان و دانشمندان ما ادامه دارد. امیدواریم در این زمینه نیز جزو کشورهای پیشتاز باشیم.