صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
تاثیر مفید خوردن گردو در پیشگیری بیماریهای دوران سالمندی

به گزارش تایمز این یافته‌ها از یک مطالعه دو ساله بر روی ۷۰۷ فرد مسن سالم که به ۲ گروه تقسیم شده بودند، به دست آمد.

یک گروه به اندازه ۱۵ درصد از کالری روزانه دریافتی خود گردو خوردند، در حالیکه گروه دیگر گردو نخوردند.

پس از ۱۲ ماه هر دو میزان یکسانی از وزن گرفتن ، تری گلیسیرید و کلسترول خوب (HDL) داشتند، اما کسانی که گردو مصرف کردند کاهش قابل‌توجهی در مقدار کلسترول بد (LDL) تجربه کردند.

پژوهشگران امیدوارند اثرات مثبت گردو در سایر عوارض مرتبط با سن مانند تخریب لکه زرد و زوال شناختی را ا نیز اثبات کنند.

تحقیقات دیگر گردو را با مزایای بیشتری برای سلامت مثل سلامت دستگاه گوارش و متابولیک و احساس سیری مرتبط کرده‌اند.