مصرف نمک در چین کاهش مییابد
به گزارش ایشین ساینتیست این مطالعه در ژورنال انجمن پزشکی آمریکا منتشر شده است.
بیماریهای غیرواگیر با تمام پیامدهای اجتماعی، اقتصادی خود در سراسر جهان در حال افزایش هستند. سازمان جهانی بهداشت یکی از اهدافی را که مرتبط با بیماریهای غیرواگیر پیشنهاد کرده شامل کاهش 30 درصدی دریافت نمک/سدیم است که به کاهش خطر ابتلا به فشارخون بالا میانجامد.
شیوع فشارخون بالا در چین در حال افزایش است و سال 2002 دریافتی نمک بسیار بالاتر از میزان کنونی بود (12 گرم در ازای هر فرد بهصورت روزانه). بااینحال همچنان عادات غذایی در چین حال تغییر است.
دکتر وو یونگینگ از مرکز ملی ارزیابی خطر ایمنی غذایی در پکن و همکاران او، مصرف نمک و سدیم در چین را در سال 2000 و در فاصله 2009 تا 2011 در 12 استان از 31 استان مهم چین را با یکدیگر مقایسه کردند.
هشت استان نیز در فاصله 2009 تا 2012 به این مجموعه اضافه شد تا پوشش جغرافیایی تحقیق گسترش پیدا کند و به نتایج بالا دست یافتند.
او در ادامه میگوید رژیم غذایی چینیها در حال تغییر است. آنها به سوی استفاده از یخچال بهجای نمک برای نگهداری غذاها گرایش یافتهاند.