صفحه نخست چاپ
پایگاه خبری سلامت
چین سرزمین مجردها می‌شود

به نوشته وال استریت ژورنال گزارش رسانه‌های محلی به نقل از وزارت امور شهری چین حاکی از آن است این آمار از سال 1990 به این سو با رشد چشمگیر 6 درصدی مواجه بوده است.

چین همچنین با افزایش فزاینده میزان طلاق، و گرایش به تاخیر انداختن ازدواج و گریز جوانان از ازدواج روبرو بوده است. کسانی که ازدواج را به تعویق می‌اندازند چه به تنهایی زندگی کنند، چه با خانواده، به نظر از سبک زندگی خود راضی می‌آیند و در نتیجه حاضر به تغییر آن نیستند.

با این حال هنوز چین نسبت به سایر کشورهایی همچون آمریکا، در رده بسیار بالایی قرار ندارند. پارسال اداره آمار نیروی کار آمریکا در گزارشی اعلام کرده بود که بیش از 50 درصد جمعیت این کشور را افراد مجرد تشکیلی می‌دهد. بر اساس سرشماری بریتانیا، در انگلستان و ولز، سال 2011 آمار افراد ازدواج نکرده به 51 درصد می‌رسید.

یک دلیل این وضعیت این است که فرزندان چینی در حال حاضر تحت فشار کمتری برای ازدواج هستند. در گذشته نسل‌های قدیمی‌تر گرایش بیشتری به خانواده و سنت‌هایش داشتند و به فرزندانشان برای ازدواج فشار می‌آوردند، سبب شدند که بسیاری از فرزندان از حضور در خانواده حتی برای تعطیلات گریزان شوند.

از عوامل دیگر این پدیده، سیاست تک فرزندی چین است که دولت به تازگی آن را لغو کرده است و به سبب آن چین عدم توازن جنسیتی و کهن‌سالی جمعیت را تجربه کرده است. با توجه به وسعت بالای چین، رقم 14.6 درصد، رقم عمده‌ای به شمار می‌رود که معادل جمعیتی نزدیک به دو سوم جمعیت آمریکا است.

. این اتفاق در حالی روی می‌دهد که جمعیت‌شناسان درباره کاهش میزان تولد در چین هم هشدار داده‌اند.