محققان فرانسوی و آلمانی برنامه ردیابی مبتلایان به کرونا را ارائه کردند
به گزارش سپیدآنلاین و به نوشته روزنامه «لو پاریزین» فرانسه، محققان موسسه ملی علوم رایانه فرانسه و آلمان به دنبال تحقیقاتی مشترک، سامانهای را پیشنهاد کرده اند که یک مرکز بهداشت متمرکز آن را مدیریت میکند و این موضوع بحث پارلمان در فرانسه خواهد بود. این برنامه در حالی به مقامات فرانسوی و آلمانی ارائه شده که طبق آمار ارائه شده فوتیهای ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ در سطح اروپا رو به کاهش بوده و بسیاری از مقامات اروپایی از برنامه پایان قرنطینه خبر داده اند.
این روزنامه فرانسوی افزود: پروتکل موسوم به «رابرت» مبتنی بر همرسانی اطلاعات است؛ به این معنا که افراد مبتلا، دادههایی را شخصا" در فهرستی که به منظور ردیابی مبتلایان ایجاد شده وارد میکنند سپس این دادهها بدون این که هویت افراد فاش شود در اختیار مقامهای بهداشتی قرار میگیرد.
این اپلیکیشن اساس برنامه «استاپ کووید» را تشکیل میدهد و کمک میکند تا پس از اتمام دوره قرنطنیه در ۱۱ می (۲۲اردیبهشت) اپیدمی کنترل شود.
قرار است نخست کمیسیون ملی حفاظت از اطلاعات و دادههای فرانسه، برنامه پیشنهاد شده را مورد بررسی قرار دهد و سپس برای بررسی و بحث راهی مجلس کند. پارلمان فرانسه روز سه شنبه هفته آتی (۲۸ آوریل/۹اردیبهشت) در مورد نهاییشدن اپلیکیشن رابرت تصمیم خواهد گرفت.
با اینکه هنوز برنامه برنامه اپلیکیشن رابرت نهایی نشده است، برخی از منتقدان این برنامه در مورد حفظ اطلاعات و آزادی شخصی شهروندان اروپایی ابراز نگرانی کردهاند.
با وجود روند کاهش شمار جانباختگان و بیماران بستری در بخش مراقبتهای ویژه بیمارستانهای فرانسه، آمار آنان همچنان در کشور بالاست. بر اساس تازهترین آمار مقامات بهداشتی، با جان باختن ۳۹۵ نفر دیگر، وزارت بهداشت فرانسه، آمار کل مرگ و میر ناشی از ابتلا به کووید ۱۹ را ۱۹ هزار و ۷۱۸ نفر اعلام کرده است.
طبق جدیدترین دادههای وزارت بهداشت فرانسه، شمار کل مبتلایان ویروس کرونا در این کشور به ۱۵۲هزار و ۹۷۸ نفر میرسد.
بر پایه دادههای رسمی مقامهای بهداشتی فرانسه، از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون، ۳۶ هزار و ۵۷۸ مبتلا به بیماری کووید ۱۹ بهبود یافته و از بیمارستانهای این کشور ترخیص شدهاند.
نخستوزیر فرانسه یکشنبه شب در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: وضعیت شیوع کرونا در این کشور به صورت آهسته اما مطمئن در حال بهبود است و کمبود امکانات حفاظت مثل ماسک کاهش یافته، اما تا پایان بحران راه بسیاری در پیش است.
به گفته «ادوارد فیلیپ»، کاهش شمار مرگومیر در افراد بستری شده تحت مراقبتهای ویژه نشانه خوبی بوده و حاکی از کاهش فشار روی بیمارستانهای این کشور است.
او همچنین گفت خروج تدریجی از قرنطینه که با بازگشایی مدارس آغاز خواهد شد، به این معنا نیست که مردم فرانسه میتوانند مثل قبل هر جا که خواستند بروند یا با هم تماس داشته باشند. ایرنا